Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy Passat b5

Od: katlu odpovědí: 4 změna:
Zdravím, nechával sem dělat brzdy a dnes sem si pri prezouvani všiml že mi tam chybí jeden šroub,nevíte někdo jaký tam jde?Moc se v tom nevyznám ale řekl bych že by tam měl být. Jedná se o Passat b5 1999.dekuji za radu
Brzdy Passat b5

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

To reklamuj ať ti ho přivezou když jsou trotlové a zapoměli ho tam dát...

Má tam být, je lepší když tam je, ale když tam neni tak se moc nestane, jen to drží polohu kotouče když je sundaný kolo aby se za něj nenasypal binec. Když tam je kolo tak hodrží šrouby kola.. Na FF to mám bez šroubu

Když tam neni, tak to neni vyvážený o těch pár gramů šroubku..

kare
hodnocení

0x
Torx M6x16 zapustný.

hodnocení

0x
Uz jsem na to parkrat narazil a sroub tsm nebyl z duvodu, ze pri vymene ho zalomili a nechtelo se jim sroub odvrtat. Je to ale na prd, protoze pri sundani kola tam ten kotouc klimba a muze se za nej dostat bordel a pak se clovek divi, ze mu kopou kotouce.

hodnocení

0x

Podívej se, zda jde strčit sirka nebo špejle durch. Pokud ne, tak ti ho tam zalomili a proto nový nedávali. Stává se to často.

Reklamuj, ať to napraví. Pokud ho jen zapomněli, tak je to otázka do 5 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]