Zdravím, nechával sem dělat brzdy a dnes sem si pri prezouvani všiml že mi tam chybí jeden šroub,nevíte někdo jaký tam jde?Moc se v tom nevyznám ale řekl bych že by tam měl být. Jedná se o Passat b5 1999.dekuji za radu
To reklamuj ať ti ho přivezou když jsou trotlové a zapoměli ho tam dát...
Má tam být, je lepší když tam je, ale když tam neni tak se moc nestane, jen to drží polohu kotouče když je sundaný kolo aby se za něj nenasypal binec. Když tam je kolo tak hodrží šrouby kola.. Na FF to mám bez šroubu
Když tam neni, tak to neni vyvážený o těch pár gramů šroubku..
Uz jsem na to parkrat narazil a sroub tsm nebyl z duvodu, ze pri vymene ho zalomili a nechtelo se jim sroub odvrtat. Je to ale na prd, protoze pri sundani kola tam ten kotouc klimba a muze se za nej dostat bordel a pak se clovek divi, ze mu kopou kotouce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.