Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW golf VI 2009 1,4 16v

Od: snow odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Mám golfa 1,4 atmosféru. Při startu se mi zdá, že naskakuje o něco déle, než ten stejný motor v kolegově roomsteru. Také se mi zdá mírně přidušený a při akceleraci z nízkých otáček (pod cca 2000) jakoby kašle (ztratí na moment výkon a kucká). Toto trvá jen chvilku a hned jak vyšplhají otáčky je vše zase v pořádku. Má někdo tušení kde je chyba? Napadá mě přívod vzduchu, paliva, nebo svíčky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

opplo*
hodnocení

2x
Řekl bych, že bez napojení na diagnostiku, zas budeme hádat z koule... Můžou to byt třeba různý čidla...

hodnocení

0x
Kdys naposled měnil palivovej filtr?
snow
hodnocení

Filtry a rozvody byly dělány po koupi auta v červnu.

hodnocení

0x
Mám VW golf VI 2009 a diagnostikou bych začal.
Pokud nechceš začít tímhle, začni měnit - vzduchový filtr, svíčky, olej + olejový filtr, palivový filtr, natankuj kvalitní benzín + do toho čistič palivové soustavy.
snow
hodnocení

Filtry byly měněny po koupi auta v červnu. Díky za radu s diagnostikou. Kvalitní benzín jsem zkoušel.

asd1
hodnocení

0x

Pokud škube pod plynem v nízkých otáčkách, tak začni zapalováním = svíce kaely cívky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]