Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
v posledních dnech se mi stává, že když dám pravý blinkr, místo standardního zvuku se pípání mnohem rychlejší a blinkr nefunguje. Občas se sám za chvíli rozjede (blinkr bliká a zvuk je standardní), občas ne a musím jej vypnout a zkusit znovu. Dokážete poradit, v čem je problém?
Jedná se o vozidlo VW Golf IV.
Děkuji
UPDATE: Tak jsem blinkry dnes vyzkoušel. Ve chvíli, kdy v autě rychle cvaká, tak blinkry nefungují. Pokud ale v tu samou chvíli zapnu výstražný, tak bez problému blikají. Když vypnu, opět mi v autě rychle cvaká blinkr, ale nesvítí.
Nemyslím si tedy, že je tam špatný konektor u žárovky, to by přece výstražné neblikaly.
Doplňuji, že blinkr po zapnutí pár vteřin nejde a pak se rozběhne. Někdy po 2s, někdy po 5s a někdy (nejčastěji) se rozběhne hned.
Žárovka svítí, či nesvítí. nemůže pomalu odcházet a pak zase svítit.
Musíte konektor u žárovky očistit, zřejmě se tam oxidace.
Tak se musím vrátit k mému oblíbenému, bez měření není vědění.
Někdo musí přijít a měřit, kde je problém.
Tak jsem blinkry dnes vyzkoušel. Ve chvíli, kdy v autě rychle cvaká, tak blinkry nefungují. Pokud ale v tu samou chvíli zapnu výstražný, tak bez problému blikají. Když vypnu, opět mi v autě rychle cvaká blinkr, ale nesvítí.
Nemyslím si tedy, že je tam špatný konektor u žárovky, to by přece výstražné neblikaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.