Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním nějaký neautorizovaný servis nebo někoho schopného v Praze a okolí, za rozumnou cenu a hlavně schopného. Pro auto octavia 2 tdi PD, jde mi aktuálně o výměnu rozvodů.
Díky za případné návrhy.
Když se takhle zeptáte, tak každý samozřejmě doporučí ten svůj. To nemusí být vypovídající. Zadejte si do Googlu "autoservis Praha" a vyberte si podle recenzí.
Vlastní zkušenost může být víc vypovídající než recenze na internetu, protože kdo píše recenze na autoservisy? Většinou ten, kdo je nespokojený a chce o tom dát světu vědět. Ale třeba to tak funguje jenom někde a u některých servisů.
Kdyby se tu sešlo 5 odpovědí doporučujících stejný servis, tak prosím. Ale spíš to bude 5 různých servisů, ve kterých mohlo mít 5 odpovídajících zrovna štěstí a desítky jiných zákazníků smůlu.
Náhodou, recenze na googlu fungujou dobře. Je tam i spousta pozitivních recenzí ne jen hejtu. Osobně recenzuji taky když jsem někde spokojenej. Když vidím že má podnik hodně recenzí a hodnocení přes 4.5 hvězdy tak je to pro mě známka toho, že to tam nejspíš bude vcelku dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.