Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na dalnici bez známky?

Od: ba* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, dnes se mi omylem podařilo najet na dálnici bez znamky. Sjela jsem odtut hned na prvním možném výjezdu. Hrozí mi pokuta?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ne, současný předpis Vám uloží pokutu jen při zastavení.

hodnocení

1x

Ne, přímo Vás předvede eskorta a zavřou Vás. *smich*

...

Ne, nebojte. Musela by Vás zastavit kontrola.

Kamiony to mají složitější, když jim brána nenačte krabičku.

hodnocení

1x

pokud vás nikdo nestavěl, PČR nebo Celní správa, tak vám nic nehrozí

pozor až začnou platit známky elektronické, 1.1.2021 - tam se ukážete na dálnici bez známky a rychle se o tom čerti dozví

Ale prej to zvorali zákonodárci, takže tě musejí osobně chytit, bonz z kamery neplatí *hej*

Zákonodárci to teď nezvorali, ale v zákoně to zapoměli zmínit již v roce 1997 a ani teď to nenavrhl předkladatel.

Takže jen na místě zastavit, dodatečně nelze udělit sankci.

Nezapomněli. Povinnost mít známku nelze z kamerového záznamu prokázat,

asd1

Navíc tvrdili že kamery na mýtných branách nikdy nebudou používané na kontrolu známek nebo na psekový měření rychlosti...

ale to říkali v minulém století...

doba se mění.

asd1
hodnocení

1x

Nechytili = nic se nestane. Jedině že by ses sama šla udat a trvala na potrestání *smich*

hodnocení

0x

Proč myslíte, že vy, a proč si to má myslet někdo jiný? To by se muselo teprve prokázat, kdo to byl.

04.11.20 20:58
hodnocení

0x

Zatim ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]