Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od jakého auta je páčka na stěrače?

Od: zoro* odpovědí: 11 změna:
Zdravím, našel jsem 2 stejné páčky od auta na stěrače, nevěděl by někdo na jaké auto pasují?
Je to vůbec ještě něčemu?
Děkuji

Od jakého auta je páčka na stěrače?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
03.11.20 14:00
hodnocení

7x

Favorit

hodnocení

5x

Favorit, Forman.

Je to k něčemu a je po nich hlad. Dej je na bazoš.

doplněno 03.11.20 17:44:

Hlavně ty páčky UV sluncem zdegradují a jsou šedomodré hnusné. Rozhodně dobře prodat nebo ještě uschovat. Bude o ně boj *frajer*.

sirokko
hodnocení

1x

Fako. Já bych to ještě na chvíli schoval. Teď neprodávat!

zoro*
hodnocení

A kolik má taková páčka hodnotu teď? Není úplně nová.
k2

Vila na Orechovce za to nebude.

Kouknete na Aukro do skoncenych aukci. Nove (alespon to tam o nich prodejci tvrdi) jdou za cca 300Kc/ks. Vase nove nejsou, zaruku na funkcnost asi taky nedate, tak realna cena 200?

Tak, proto počkej za pár let, kdy nebude k mání. Druhovýroba se nikdy nedělala.

k2

@gumidek:druhovyroba se normalne dela, ale je zabavne pozorovat, jak se tu z pacek na Favorita dela skoro narodni poklad...

olinl

gumidek-druhovýroba se vyráběla, ale po roce se "unavily" kovové části uvnitř a kupovaly se stejně dvakrát dražší originální páčky. Tchánovi jsem tuhle "páčku" měnil zpátky, když chtěl mít hezčí, nevyplajchovanou od slunce a koupil levnější "čínu"..

Druhovýroba? Tak na tu jsem fakt ani omylem nenarazil. To čumím *hledam*.

Když nebudeš mít páčku, tak co tam dáš...

To není jako u Felicie, kde ty páčky vydrželi po celou dobu auta nebo páčky z Fabie, kdy sis je mohl vzít z golfa, seata nebo passata či octy. :-P

hodnocení

0x

Hlavně to není páčka, ale přepínač.

zoro*
hodnocení

No dobře, já se teda ještě rozmyslím jestli je nechám schované nebo prodám.
Děkuji za upřesnění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]