Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zablokovala jsem autorádio několika špatnými pokusy,protože kod jsem vyhodila v domění že už ho nebudu potřebovat a pouze matně vzpomínám, jaký tam byl.
Bylla bych nesmírně vděčná,kdyby jste mi pomohli, značka je-BP5510T1426135, rok. výr.1996,škoda 7 645 510 364.Vím že tam budou čísla 7921asi, ale nevím v jakém pořadí. Děkuji za jakoukoliv informaci Ivana
Dobrý večer,
Vy jste zlatíčko, autorádio jsem odblokovla ihned po Všem zaslání kodu. Dva měsíce jsem se tím trápila a marně vzpomínala, jaký vlastně byl. Děkuji jsem Vám nesmírně vděčná, jsem už starší ročník a ráda poslouchám rádio alespon v autě. Děkuji, děkuji, děkuji, kdyby jste tu byl tak Vám dám velkou pusu,tak alespon nadálku a znovu upřímě děkuji Ivana.
Dobrý den,
rád bych využil načatého vlákna od paní Ivany a moc bych prosil o nalezení kódu k autoradiu Blaunpunkt, které má číslo
BP 3754R3679512 ----- 7 643 754 013 Ancona, rok výroby 1994. Děkuji mnohokráte.
Jaroš.
Dobrý večer,
bohužel kód by měl být trojmístný, nebo začínat jedničkou. První číslo musí být "1", nebo nic. I tak moc děkuji za ochotu a ztrátu času. J.
Děkuji za strávený čas, ale ten první kód jste měl dobře. U toho druhého čísla máte přehozeny 3754 za 3574. Už se tím netrapte...J.
Pane Jaroš, je to kód 1294.
Nechte rádio zapnuté s nápisem COD a čekejte klidně 12 hodin dle počtu předchozích pokusů.
Pěkný den a ještě nevěšte hlavu a dejte vědět
Dobrý den,
také Vám děkuji za ochotu. Tento kód vypadá slibněji, neboť na první místo se dá napsat pouze jednička, nebo nic.
Večer dám vědět. Díky. Jaroš.
Vycházím ze zkušeností rádií CR 24 Ancona a Augsburg (napohled stejné) stejně jako třeba Lubeck a Boton CC 22.
Tam jsou opravdu displeje 1888.
Krom toho pane Jaroši, můžete zadávání kódu uživatelsky vypnout. Je to v návodu.
Stisknete ve vypnutém stavu 1 a 4 současně a druhou rukou otočíte knoflíkem na volume zapnout. Zadáte kód a po dalším zapnutí a vypnutí ho už chtít nebude ani po odpojené baterce.
Dobrý večer,
bohužel ani posledni varianta, kde se napíše místo pětky jednička nevyšla. Ani mne tak neštve to odepsané rádio, jak to, že jste zbytečně trávili čas hledáním nějakého kódu a přesto to vyšlo vniveč. Všem za ochotu mnohokrát děkuju. Jaroš.
Mě to stálo 2 minuty. Program mám v počítači a zatím nikdy nezklamal.
Asi se o odkódování někdo v minulosti pokoušel a přehrál obsah EEPROM z jiného rádia, kde kód znal.
Pak pochopitelně seriové číslo nesedí.
Pokud má dvířka, tak dej na bazoš na díly. Dvířka u těchto modelů lidi ničí...
Pokud nemají dvířka, z klidem zahoď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.