Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna zadního nárazníku FABIE 2

Od: tondaa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Nacouval jsem do nízkého sloupku a zničil zadní nárazník FABIE 2.
Pro Fabii 2, typ: 5J, varianta ABCGGBX01, verze: NFM514N,
VIN: TMBEC25J6B3190690.
Nárazník bych mohl koupit, ale pokoušel jsem se starý demontovat: vrchní 4 šrouby jsem povolil, ale nevím jak je nárazník přichycen ze spodu. Může mi někdo poradit prosím.
Ale nejlépe by bylo, kdyby mně někdo mohl poradit, kdo by za rozumnou cenu v obolí Olomouce nárezník vyměnil.
Děkuji za zprávu

Výměna zadního nárazníku FABIE 2
Výměna zadního nárazníku FABIE 2 #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obec? Kde?

Povol i šrouby v podběhu. Chytají se nárazníku po obou stranách.

Dole sou taky na T20

...

Ty dva černé trny zezadu světla, které jdou do hmoždiněk v karoserii jsi taky ulomil? Jdou koupit samostatně.

Výměna zadního nárazníku FABIE 2 #3
31.10.20 11:07
Výměna zadního nárazníku FABIE 2 #4

hodnocení

0x

Určitě jsi zničil 8 a 3.

Povol ještě 6ky

a dole.

Rohy pak stačí odškubnout.

Dole jsou ty torxy 3 kusy

...

Kdyžtak mi napiš telefon do vnitřní pošty.

hodnocení

0x

Tak dole jsou jakoby plastové trny (plastová hmoždinka s plastovým hřebíkem. Vytáhneš štípkama hřebík a pak celou hmoždinku z nárazníku. Pak se ti spodek uvolní.

Budeš muset sehnat i tu výztuhu

Výměna zadního nárazníku FABIE 2 #5

Buď je taková polystyrenová a nebo tuším i kovová

google.com/...

hodnocení

Zdravím "gumedik" a moc děkuji za tvoji perfektní pomoc. Ale jsem celkem "šikovný důchodce", ale to asi nezvládnu.

Moc děkuje a zdraví

N.A.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]