Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neví někdo náhodou jak je to u polepů aut folií? Kdybych nechala udělat celopolep a tím vlastně změnila barvu celého auta, je třeba nechat změnu barvy (i když je to jen folie) zapsat do techničáku? Díky všem za odpovědi. Míša
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Není to vždy pravda. Na jedné technické mě zle osočoval a vyhrožoval technik, že bílý nalepený obrazec je druhá barva a že mě z technické vyhodí. Na jiné jsem to technikovi říkal a ten mi sdělil, že polepy mají být zapsány. ale pokud přesahují určité procento plochy barvy auta. Podle zákona musí být zásadní úpravy a změny na vozidle zapsané v registru. Toto pravidlo platí také pro veškeré změny barvy – přelakováním, celopolepem folií nebo částečným polepem, který zabírá alespoň 50 % plochy. Zároveň se samozřejmě vztahuje i na motorky, dodávky a jiná motorová vozidla.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]