Nejste přihlášen/a.
2x
Osram Nightbreaker..
Slušný jsou z Lidlu + 100%, jen pozor dřív byly vyrobený v D teď začínaj prodávat čínský, maj ca o třetinu menší životnost...
Plast jde rozleštit + stříknout lakem s UV filtrem, zmatnělý paraboly už asi nemá smysl nějak zachraňovat, ýhodnější je vzít celý nový světlo.. Na běžný auta zas tolik nestojí..
Focus (MK1) má palubní napětí vyšší, podle teploty ca 14,0 - 14,4 Lidlovky mám životnost ca 150-200 hodin (7-10 kkm), Nightbreakery svítily o něco málo líp (ale zase ne o moc), životnost měly podobnou. Na modrým Fordím fóru je srovnání žárovek.
Určitě neber modrý, za mokra to je absolutně nepoužitelný (různý cool blue, xenen efekt apod.)
1x
Já mám třeba xenony a leta sem nak trpěl blbou svítivost až sem se letos namích a dopadlo to takto:
club-opel.cz/...
0x
Žárovky Philips.
Nebo ALL Season Osramky
Měl jsem je jako H4 a na sněhu a v dešti supr to zelenožluté světlo. Jsou schválené na provoz a homologované.
doplněno 28.10.20 10:54:
0x
Jo, sice to svítí dobře, ale životnost je prachmizerná - měl jsem je na Partnerovi jako H4 - vydržely ani ne dva měsíce - výrobce garantuje 160/400 hodin, přičemž bych řekl ,že i to první číslo nebylo dosaženo. Pár jich stojí skoro 600,- i když by mi to u služebáku mohlo být fuk, šly do koše a jezdím na obyčejných žárovkách za pade a nevím o nich už snad rok.
0x
Používal jsem dlouhá léta Osram OSRAM Night Breaker a takové ty jejií odnože s různými názvy. V podstatě je to spíš změna názvu... Svítí opravdu lépe než standardní žárovka, ale v poslední době inzerovaná větší životnost oproti prvním modelům mi připadá jako obchodní trik... U vozidla kde palubní napětí je v normálu mi v mém dennodenním provozu vydržela od 5-6 měsíců...(Ford Focus).
Když odejde jedna, tak za pár dní druhá...
U ostatních rodinných aut vydrží déle, ale tam je menší častos používání.
0x
elancar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.