Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šrouby na kola

Od: jan07 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, vlastním Fabii III s originalními koly Matone r15, a kupoval jsem na zimu plecháče 6jx15 et38. Chci se zeptat, jestli můžu na plecháče použít stejný šrouby co jsou na těch hliníkách.?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Podle mě ne. Mám na hliníky jiné šrouby,než na plechy. Jiná délka,jiná dosedací plocha. Ta plocha je důležitá...

doplněno 27.10.20 19:31:

Přesněji,jsou tři typy ploch - konická,rovná,kulová. Pokud na plechách i hliníkách budou shodné,mohly by šrouby pasovat. Já to tak nemám...

hodnocení

2x

Škodovka už to dávno vyřešila a má společné šrouby. Neboj se je použít.

hodnocení

1x

Na jiném voze mám na plecháče i liťáky stejné šrouby. Rovněž dodavatelé ND nabízejí na Fabii III mimo jiné i šrouby, které mají pasovat jak na plecháče, tak i na liťáky.

jester*
hodnocení

1x

Taky nám F3 a šrouby jsou stejny jak na plecháče tak alu kola.

hodnocení

0x

Na litaky jsem mel vzdy srouby, pripadne matky jine nez na plechace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]