Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrika v autě

Od: qventan odpovědí: 7 změna:

zdravím mám takový větší error mám A čkovou omegu občas se stávalo hlavně v zimě, když bylo auto v delším provozu cca 50 km, že po strčení a otočením klíčku zapalování se nerozsvítily kontrolky na palubce a neukazoval palivoměr i teploměr (aji když jsem právě jel ), po nastartování se trochu rozsvítila kontrolka baterie, po měření volt metrem ukazoval neustále 11,8 V když jsem prudce přidal cca 4500ot a víc pak se ustájil na 13 V po pár kilometrech jízdy se zase vše rozsvítí (když vypnu zapalko) poznám to aji za jízdy, že stoupne teplota a palivoměr na palubce, na baterce naměřím 13,8 V aji když měním otáčky vše ukazuje jak má. Elektrikář akorát proměřil altík _ je funkční,
zatím se poptám zde, protože ty jejich ceny za započatou hodinu jsou fakt maso.
Dokáže někdo poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

A ukostření přístrojovky jste kontroloval?

miljan*
hodnocení

0x

Na dálku těžko. Každý poradí nějakou součástku auta. Dojdeš k závěru, že budeš muset rozebrat celé auto. Začnu, někde je uhnilá zem.

qventan
hodnocení

na ukostření jsem se díval jen na motor to je ok. , a jak zkontroluji ukostření přístrojovky? díky

qventan
hodnocení

dneska jsem zjistil něco divného když na auto svítí asi hodinu slunko tak to začíná blbnout vše zase zhasne, když ho do stínu tak vše je ok. nenapadá vás něco? zkoušel jsem to 2x a pokaždý stejný vysledek :( asi začnu jezdit v noci :D

mil®
hodnocení

0x

Tady ses už radil? club-opel.com/...

qventan
26.03.10 19:37
hodnocení

ano

ar*

No bode to špatný kontakt to je více než jasné ,ale kde,to je ten problém. Bohužel bude to chtít jít konektor po konektoru a překontrolovat popřípadě prostříknou kontaktolem. Muže to být i na pojistkách na skřiňce pojistek no těch možností je dost takto nikdo nedokáže přesně říct kde. Já bych proměřil kostru a pak hledal v kabině od pojistek(včetně pojiskové skřiňky vývody) k přístrojovce Hledat ,hledat a hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]