Nejste přihlášen/a.
Nejlepší reklamou je vaše kvalitní práce a kvalitní díly, které namontujete. Pokud se přifaříte k obchodníkům s čínskými díly, budete předražení a zákazníky ztratíte.
Já radši jedu do značkového servisu kde mi vždy něchají podívat jak můj olej vytéká a předmnou nalijí nový. Každý další krok se mnou konzultijí a výsledek zapíší do servisní knížky.
Rozhodně nechci, aby mi někdo účtoval Castrol a lil Kaufland. Tato důvěra se musí vytvořit.
Kdysi jsem měl auto aa jeho servis byl 60km od města. Takže vlak. Auto bylo neustále polámané a pořád se do servisu muselo jezdit. Pan automechanik dělal další závady, abychom se museli vracet. Oprava převodovky stála o 100Kč méně než tehdy nová.
A tak je to se vším.
Bohužel automechanici mají pověst neskutečných zlodějů, kdy si za 3 hodiny práce výměnny rozvodu vezmou i 5.000,-Kč nebo za výměnu spojky, která trvala tehdy u Felicie 55 minut vzal 2.000,- Kč+ materiál ...
Tak zrovna Brembo byla nejhorší sr. kterou jsem potkal :D
Reklamu si nalep na auto, na barák, na dílnu... V práci a se známýma se bav že opravuješ auta a neříkej že se to učíš a máš málo kšeftů, spíš že už pomalu nestíháš a budeš si muset vybrat práci nebo servis.. Pak je inzerce všude možně, bývá místní plátek na kulturní akce a u toho inzerce.. Regionální rádia apod.
podivas se jak tvuj olej vyteka a pred tebou naliji novy, ovsem co ti tam naliji uz nevis, a tim nemyslim ze vidis obal :D , v jednom nejmenovanem mistnim znackovem servisu ted vyslo klukum na dilne smesnych 116,- cisteho na hodinu, a dobre vim jak si vydelavaji aby se dostali na pekne penize za mesic, obcas si ten novy original dil za par korun, co mel byt namontovany v aute jejich zakaznika, taky od nich koupim, tim netvrdim ze to takhle musi fungovat ve vsech znackovych servisech
a jinak brembo neni zrovna zadny zazrak
servisy mají sudy, nelijí z Castrol z plastu, který je z Ruska a je v něm Kaufland nebo jiné africké oleje.
Auzo má servisní interval okolo 25.000 km a já to mějím po 15000.
Všude je bordel. 116,-Kč bych jim asi dal nůž na krk.
ja chodim do autoservisu k človeku o kterem mi nekdo opakovane řekl že tam jezdí i a je dobrý a POCTIVÝ...jezdim tam 20 let i presto, že se cekaci doba je casto delší než měsíc...to je nejlepší reklama...
Laicky řečeno, reklama, případně webové stránky. Také reklamní poutač někde na té dílně, kde bude i telefon. Až se to dostatečně rozjede, můžete přejít na klasický provoz a stávající práci ukončit.
tak napište odkud jste. Toto forum čte mnoho lidí, třeba někdo zrovna díky závadě nejezdí a zrovna zítra k vám může dojet.
Zkuste firmy, kde jsou flotily aut. Budete mít zajištěný penězovod a pro nahodilé zakázky můžete přitlačit.
Najměnete si markeťáka. Ne hlupáka. Někoho, kdo umí mluvit. Huba vydělá víc než GOLA sada.
Zkuste někoho, kdo dřív autoservisákem byl, a za úplatu ho poproste o přeprodej zakázek.
Omlouvám se za negaci, ale jednou nám vyletěla ojnice z bloku motoru TDI a motor stál 30.000,- ale finále bylo, že nám dali všechno okolo vadné a skončili jsme na 180.000,-Kč a po ujetí 30.000 km jsme auto nakonec museli opět odstavit.
vetsi firmy ktere maji desitky aut si ceny ktere zaplati urcuji, jednou jsme meli delat auta ceske posty z okruhu zhruba 40km, meli to domluvene pres dalsi firmu ktera tu soutez vyhrala, donesli cenik s tim ze za tu a tu praci nam zaplati max. tolik a tolik. dily musime davat ty a ty a z tech jim dame takovou a takovou slevu, po precteni a spocitani sem jim rekl ze maji smulu, za ty ceny nedelam, servis ktery jim to bude delat tehdy hledali vic jak 5 mesicu
JURAJJURAJ
ano vím.
Stejně jako Teskko si určí, že Kuřecí prsa nabalené po kile na podtácku budou stát 1,86 €/kg. Sami to prodávají za 174,-Kč/kilo Za zakatalogování Vašeho zboží dáte další 2 miliony. Ve Francii se v nákupu při množství 100 kamionů pod 2,20€ nedostanete a máte to od nich zamražený v tunovým kegu bez dopravy + skladování + naporcování + a nabalení a rozvozu do jednotlivých prodejen.
Až ty prsa jsou starý a hnusný, pomalu před expirací a pomalu se to roztéká, tak to hodí čechům za 109,-Kč/kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.