Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netáhne CBR 125R

Od: 9999patrik* odpovědí: 3 změna:

Všechny zdravím, mám takový problém. Koupil jsem CBR 125R rv.2007. S tím že od nejakých 6000 otáček přestane na kteroukoliv rychlost skoro úplně táhnout a při překročení 7000 otáček začne cukat. Svíčku jsem kontroloval, čistil vypadá ok. Napadla mě tryska v karburátoru ale vzhledem k tomu že je k němu mizerný přístup se chci nejdříve zeptat tady jestli vás ještě něco nenapadá. Díky za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A to jste o závadě věděl při koupi? Jestli ne tak reklamace.jinak tam jde asi opravdu málo paliva-vyčistit palivovou soupravu,karbec,vyměnit filtr...Možná podtlak v nádrži-zkuste jet s povoleným víčkem

doplněno 25.10.20 22:07:

a nemá 2007 už vstřikování?

9999patrik*
hodnocení

Tak karbec kompletně rozebrán a vyčistěn. Nová svíčka a fitr. Moc to nepomohlo zkusím hledat ještě jinde.

9999patrik*
hodnocení

Věděl a bylo to hodně zohledněno v ceně. Tohle je ještě z posledních co mají karbec. Zkusím to tedy pročistit. A to s tím víčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]