Dobrý den, jak je plast na autě tak je takový matný nebo jak to nazvat. A na to se mi dostala barva, kterou jsem z lesklého povrchu dostala hardou a ředidlem, ale z toho matného to nejde. Nevíte jak by to šlo umýt? Mě napadlo vzit zubní kartáček a ten namáčet do ředidla a tím to umyt, ale nevím jestli to půjde, nevíte jak by to šlo? Je to ten plast jak je na dodávce na nárazníku který má jinou barvu než zbytek auta.
Pokud jde o nelakovaný černý plastový nárazník, tak z něj jsem kdysi dostával barvu klasickým odstraňovačem nátěrů. Jen je třeba nepotřísnit jím lakované prvky auta
Nevím sice z jakého materiálu je ten nárazník a o jakou barvu jde, ale ředidlem bych to rozhodně nezkoušel. Mohlo by dojít k naleptání povrchu, což celou věc značně komplikuje. Na to je nejhorší aceton.Ten nápad s kartáčkem je dobrý a můžete zkusit olejové ředidlo nebo toluen, ale nejdřív na nějakém málo viditelném místě.
jana99
Ředidlo s tímto plastem nic špatného nedělá, ta barva je jakoby v tech zahybech, který jsou malinký. Tak zkusím na to něco mastnýho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.