Ahoj, když otevřu dveře u řidiče neukazuje mi to otevřené dveře ! Nefunguje osvětlení při otevření dveří a nebo nesignalizuje že jsem nevyhnul světla! Nevíte čím tje? Jak to opravit?
Senzor otevrenych/zavrenych dveri je mikrospinac v zamku dveri. Zamek bud vymenit, nebo rozlousknout a mikrospinac vymenit. Na vine ale muze byt taky zlomeny drat v pruchodce v profilu dveri. Pripojit na diagnostiku, ta muze napovedet.
Většinou mikrospínač zámku dveří postup výměny sice zadní dveře ale v podstatě to samé Tady kdyby si to chtěl rozebrat a pořadně udělat club-opel.cz/... A tady kdybys chtěl měnit jen mikrospínač bez rozebraní zámku -oprava č1: club-opel.cz/... Počitej stim že tam máš nejtovanej plech budeš muset odvrtat nejty a dát nýtovací matice s 6kou závitem
bartman
to mám radost teda :D nechce se mi s tím dělat... kolik to může stát v servisu?
včera sem dělal zámek na svý jedničce první zámek co se mi ani na po 15 nepodařilo opravit tak sem ho koupil nou náme značka asi čína čert ví stálo to na slevu 900kč práci sem dal sám zatim šlape dobře
jinak je otázkou co tam kdo dá origo je drahej 4-5000kč kus
vyměnil bych ten mikrospínač zas tak hrozná práce to neni nebo najdi na nákým škoda klubu šikulu co ti to vymění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.