Nejste přihlášen/a.
Jsoi i takové firmy, co to za Vás zařídí. Dáte jim plnou moc oni vše zařídí. Ale zda ta Vaše firma je ta správná, to nevím. Ověřte si, že má povolení na tuto činnost, zdali je certifikovanou společností oprávněnou ke sběru a likvidaci autovraků.
Pak to nebude problém.
Jen dodám-u nás funguje jeden servisák ,nwn zda má akrediteci na likvidaci,ale ten to vše udělá a majitel auta dostene jen ORV se zápisem o zániku!Ale PR si pak musí rušit sám!
Je divné, že mají ještě DOPRAVNÍ INSPEKTORÁT (tento institut evidence MV zanikl už před víc jak deseti roky) a že píší o vozidlech registrovaných v okrese BN a Pha.Jakékoliv kroky jdou na kterémkoliv úřadu po cele ČR! Asi bych jim moc nevěřil a oběhal si to sám ale nejsem z BN. Dle rady p.Regine. Já na tom pracoval asi 2,5 hodiny s tím, že jsem ještě na "vrakači sundaval kola,přední a zadní světla a čerpal naftici (cca půl nádrže -30l pže před závadou v převodovce bylo natankována plná a neprojelo se vše) a samozřejmě že jsem vyzal i AKB a na úřadu čekal asi půl hodiny!
Nedávno jsem provedl. Předtím vše na přesnou hodinu objednáno (telefon nebo internet).
1. Vrakoviště. Dají Vám asi 1800 Kč. Za 10 minut (fotili vozidlo a vytiskli doklad pro Registr vozidel).
2. Na úřad Registr vozidel, předat odšroubované značky, doklad o eko-likvidaci z vrakoviště a předem vyplněnou žádost (staženo z internetu). Čekání 5 minut. Vyřízeno za 3 minuty. (Hodonín)
Pokud jinak, ještě zaplatíte za službu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.