Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stopy po broušení v novém laku

Od: 154 odpovědí: 3 změna:

Mám nově nalakované auto, prahy a zadní lemy. Všiml jsem si že na prahách jsou takové škrabance co jsou pod lakem. Hledal jsem na netu a lakýrník zřejme hrubě obrousil plnič. Je to vidět jen když se človek podíva zblízka. Zajimá mě jestli vám to připadá normalní? Dal jsem to k profi lakýrníkovi který ma dobré recenze. To auto není na výstavu tak jsem se sním prostě nehádal aby to cele brousil a lakoval znovu. Ptám se prostě jestlí se taková chyba stává a dá se podle vás akceptovat nebo jestli je lakýrník vyloženě fušer.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Fušer.

Platil jsi za bezvadný lak nebo to bylo levnější za horší kvalitu? Pokud to první a není to bezvadné, tak ho to nech předělat, je to jeho problém že to zmrskal. Příp. může dát slevu za horší kvalitu.

hodnocení

0x

Plnič se vždy na finiš brousí tak, aby mu dodal lak jen barvu. Tedy nesmí tam být žádný škrábanec.

jenda2*
hodnocení

0x
Kolik chtel za dil? Pokud vice jak 2000, tak at to opravi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]