Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký šroub?

Od: strympl odpovědí: 5 změna:
Zdravím mám ford fiesta mk4 z roku 2000. Chtěl jsem vyměnit volant a při demontáži jsem narazil na ten to šroub. Nevěděl by jste někdo co je to za šroub a jaké nářadí si na něho mám pořídit? Předem se omlouvám za kvalitu fotky... lépe se mi to nepodařilo vyfotit.
Jaký šroub?
Jaký šroub? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Drží airbag i na Focusu. Tuším, že je to na 7 ořech na ráčnu golu 1/4.

Popř. 6ka nebo 5,5

Je to už dlouho, co jsem to potřeboval sundávat.

Ale je to běžný šestihraný šroub. Jeden z těch tří to bude na 100%.

doplněno 20.10.20 08:38:

Tak je to ten 5,5 . 6ku tam necpi. Zničíš si to. A nekupuj 12tihranou!

tonaexpert.cz/...

doplněno 20.10.20 08:41:

A jestli nemáš golu, tak ještě tohle

tonaexpert.cz/...

berger*
hodnocení

0x

No potěš! To je fotka zadní části volantu od budíků? Jestli ano,tak tam jsem vždy našel dva torxy. Jestli se v tom už někdo hrabal a dal tam trhací šrouby,tak to asi vzdejte...*nevi* Podotýkám,ja měl mazdy,ale to by asi mělo být stejné...

starej je ještě bez torxů klasika

berger*

OK,Gumidku,Vaše znalosti jsou určitě nad mýma,o tom nepochybuji.

berger, každý umíme něco ;)

Jinak VW dřívě používalo imbus 5ku a nyní zaháknuté dráty (stačí plochý šroubovák).

Na něčem jsem viděl i negativní torxy, ale už netuším, co to bylo (jakoby venkovní torx).

... už vím, opel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]