Nejste přihlášen/a.
Na Felicii mi nefungují varovná světla,blinkry fungují.Zkoušel jsem jiné relé,ale chyba je někde jinde.Bude špatný spínač na přístrojové desce nebo může být závada ještě někde jinde? Díky odpověď.
Především bych vyzkoušel jiný přepínač varovných blinkrů v přístrojovce. Možná ještě předtím zkontrolovat pojistku varovných blinkrů, která je jiná, než směrových světel! Pojistka č. 21 směrová světla, pojistka č. 14 varovná a brzdová světla.
Při technické kontrole mi nechtěla varovná světla také blikat..Svítilo(blikalo) jen jedno.druhé blikalo jen se směrovkou.Napsali mi to do drobných vad.Na palubní desce jsem to pak zkoušel několikrát za sebou vypnout a zapnout tlačítkem na palubce,a najednou mi to začalo fungovat.Už několik let mi varovky fungují bez problémů,je mi to záhadou,ale důvod neznám.Předpokládám,že jsem dlouho tlačítko nepoužíval,dastal se mezi kontakty prach,stačilo několikrát jej uvést do funkce,prach,nebo svinstvo se vymačkalo a je vše v pořádku.
JB
Zkontrolovat pojistku blinkrů. Může ji spálit vadný přepínač blinkrů, spínač varovek nebo vyzkratovaná zásuvka tažného závěsu.
Předposlední pojistka je pojistka blinkrů. Fungují světla zpátečky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.