Nejste přihlášen/a.
Přemýšlím, jak co nejjednodušeji a nejrychleji zvednout celý předek auta.
U pojezdového heveru je problém s tím, že se auto při zvedání hýbe do strany.
Co dva kvalitní nůžkové zvedáky? Zvedat na střídačku po kouskách a pak podložit prahy špalkama?
Divím se, že na tohle neexistují nějaká čínská udělátka, nějaký dvojitý elektrický synchronizovaný hever...
Nebo raději použít nájezdy? Jak to řešíte vy? Díky.
Já to zvedám paleťákem.
přední nápravu, zadní nápravu, za prahy nikoliv.
Promon, zvedám tak, že paleťák zvedne v místě tlumiče, pak stačí zvednou o 3 cm a kolo je ve vzuchu. Alespoň auta, které zvedám pro svoji rodinu a příbuzné.
Jj - dlouhým paleťákem to jde, ještě lépe ještěrkou ( VZV) s dlouhými vidlemi. Jen bacha - dnešní auta není možné podebrat kdekoliv, prakticky mají vyztužené prahy jen v definovaných místech a tak jsem už taky viděl škaredě poškozený spodek auta tímto způsobem.
Jo, za nápravy mě chtěl loni taky zvedat Peugeota sevismen v pneuservisu. Vyhnal jsem jej od auta a už mě v tom pneuservisu neviděli. U mnoha typů dnešních aut je vysloveně zakázáno zvedání jinde, než za prahy - nehledě k tomu, že kvůli plastům kryjícím motor i zadní nápravu hever už ani není prakticky kam opřít
Právě, podvozek zaplastovaný a po zvednutí není podpěru kam dát. A lézt pod autem a hledat místo na podpěru není ani bezpečné ani pohodlné. Pod zvedací bod vedle heveru se taky nevejde. Jedině snad umístit nůžkový hever na polovinu zvedacího bodu a pod druhou pak narovnat trámky.
No tak tohle je paráda. Ale kde jste to našel vč. poštovného za $ 281? Já to našel celkem za $ 500 a to už za to fakt nestojí
Zrovna tohle neni problém zbastlit, stačí svářečka, něco železa a svářeč který nelepí úplný vlaštovčí hnízda..
Vršek z účka (nastavovací šířku neptořebuješ), nohy z dvou jeklů nebo trubek, dolu patka. Nahoru osazení na práh...
asd, jak jsem to viděl, hned mne to napadlo, že si český kutil poradí, stejně jako u omítkových lištách v jiném dotazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.