Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit tuto slátaninu?

Od: davis odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mám fiat Seicento 2002 1.1 40kw a chtěl bych zapojit obyčejné autoradio Blaupunkt Manchester 110. Jenže mi z prostoru pro rádio "trčí" jen tyto kabely(viz foto).

Co si mám pořídit abych ho mohl zapojit. Napadlo mě nějaký iso se svorkovnicí.Pokud tedy něco takového pro spravné připojení radia existuje. Jen se ptám,neříkám ,že se do toho budu na silu pouštět,tak si prosím nechte rady typu : co se do toho pouštíš,když to neumíš. Zajímá mě rada někoho,kdo tomu ROZUMÍ!

Děkuji za rady.

Jak zapojit tuto slátaninu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Předně vyfoť to lépe .osobně bych si tipnul ,že to složitost není.Ty dvy dráty co jdou do černého je na repro na jednu stranu,To oprostřed je anténa ,ten černý a červený je napájení a někde by měli být ještě dva dráty (kablíky) na levou stranu.

Asi tak a BEZ záruky.

fugass*
13.10.20 18:04
hodnocení

1x
Jak zapojit tuto slátaninu? #2

hodnocení

1x
Sehnat 2 euroštekry - napájecí a pro repro
Pak potřebuješ žárovkovou zkoušečku,ohmetr
Pak trochu šikovnosti a umět měřit
Najdeš si plus 12V a plus 12V po otočení klíčku do kontrolek a kostru
Dale najdeš pomoci ohmetru draty k reproduktorúm maj 4 nebo 8 ohmú
Vše zapojíš dle schematu do euroštekrú a zapojiš rádio
radiox.cz/...

hodnocení

1x

Ty tenké na dně vzadu po stranách budou asi reproduktory dveří.

Anténu poznáš

Červený a černý bude napájení.

Takto si to zapoj:

poradte.cz/...

Napájení si ověř připojením žárovky na ty dva vodiče.

fugass*
hodnocení

0x
Zalovte rukou hluboko a najděte vic drátu. Napojte na ně iso přípojku dle popisu a je...
Obrázek to nahrálo jako negativ, divné. Tak znovu...
Jak zapojit tuto slátaninu? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]