Tak to auto určitě není funglovka že? To je nějakej bazar. Když vidíš ty disky.. Pokud nebyli opravovaný ty brzdy tak je to v pohodě. Tahle rez ničemu nevadí snad jen estetice. Omrknul bych kotouče jestli jsou ještě dobrý + desky a neřešil. Ale klidně bych věřil tomu že to zreznout mohlo. Ale je otázka jestli vůbec víte jak to vypadalo před půl rokem.
kiaceed
To auto je firemní a teď jsem zjistil, že bylo před půl rokem na firmu převedeno už jako zánovní, měl jsem za to, že to bylo koupeno jako skladovka nové. Každopádně takto zrezlé brzdy nemám ani na 15 let starém cliu.
No nevím. mrkni na ty oškrábaný disky. To už něco nalítalo :D Ale ničemu ta rez víceméně nevadí. Jestli jsou kotouče a destičky ok tak v phoodě je to jen povrchové.
kiaceed
Ty disky jsou poskrabany kvůli tomu, že to kolega poslal do škarpy. Proto to bylo v servisu. Měl jsem podezření, že tam dali brzdy z nějakého vraku, ale zřejmě by se jim ta práce nevyplatila a ani by si to doufám nedovolili.
Firemní auto = cizí auto a víme jak se lidi chovají k cizímu. Už na průmerné spotřebě se to pozná a brzdy jsou další ukazatel. Lidi za nové auto berou i půlroční předváděčku co má najeto 5 000 km. Ostatně, kolik to má najeto teď? Hádam 20-30 tisíc km. A to už mají mnozí střelci dávno destičky nový. Čemu dále nerozumíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.