Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může ježek spustit alarm?

Od: liska5 odpovědí: 8 změna:

V pět ráno budíček - pod oknem mi začala řvát Toyota Land Cruiser stojící v řadě zaparkovaných aut. Za chvíli tam byl majitel, co tu byl na návštěvě u sousedů. Široko daleko nikde nikdo. Obešel vůz, vyzkoušel dveře a pak sedl dovnitř a studoval asi návody k obsluze. Nad tím lampa a k tomu úplněk, tak bylo celkem vidět. Když pán s rozpaky odešel, Všimla jsem si, že pod auty pobíhá ježek.Ta auta vedle ale nic. Asi že jsou většinou staršího data. Mohl to být ten ježek? Že bych pána uklidnila...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mizerné alarmy se leknou kdečeho. Zahřmí a půl sídliště začne vřískat. Při kroupách si taky citlivky stěžují ..

hodnocení

3x

Ježek těžko, ale silnější vítr by mohl.

liska5
hodnocení

Že by? Tak to teda byl silný vítr a ještě teď fičí. Jižan od hor.

hodnocení

3x

Pod autem pobíhající ježek sotva, ale alarm může spustit i větší můra, poletující kolem senzoru uvnitř v kabině. Mně občas spusí alarm i autobus, projíždějící kolem zaparkovaného auta, případně vibrace od projíždějící motorky s "vytuněným" výfukem, nebo akustická vlna hromu při bouřce. Někdy se stává, že to začne houkat i bez zjevné příčiny.

Nejdřív jsem z toho byl taky nervózní, ale můj alarm po pár desítkách vteřin sám houkat přestane, takže už to neřeším.

liska5
hodnocení

No, mně stačí 10 vteřin houkání k probuzení:-D.

Jestli je to tak, tak to tomu mladýmu takhle řeknu. Zřejmě má to auto krátce.

hodnocení

0x

Já četl "může ježíšek spustit alarm" :-D Ten pouští vždy pravidelně u stromečku :-D

liska5
hodnocení

Ježíšek zvoní. Večer, v zimě a jemně*andel* Tady běžel lautr pichlavej ježek.

hodnocení

0x

Já myslím, že by spustit alarm mohl, když mu někdo ukáže kde se to spouští.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]