Nejste přihlášen/a.
V pět ráno budíček - pod oknem mi začala řvát Toyota Land Cruiser stojící v řadě zaparkovaných aut. Za chvíli tam byl majitel, co tu byl na návštěvě u sousedů. Široko daleko nikde nikdo. Obešel vůz, vyzkoušel dveře a pak sedl dovnitř a studoval asi návody k obsluze. Nad tím lampa a k tomu úplněk, tak bylo celkem vidět. Když pán s rozpaky odešel, Všimla jsem si, že pod auty pobíhá ježek.Ta auta vedle ale nic. Asi že jsou většinou staršího data. Mohl to být ten ježek? Že bych pána uklidnila...
Pod autem pobíhající ježek sotva, ale alarm může spustit i větší můra, poletující kolem senzoru uvnitř v kabině. Mně občas spusí alarm i autobus, projíždějící kolem zaparkovaného auta, případně vibrace od projíždějící motorky s "vytuněným" výfukem, nebo akustická vlna hromu při bouřce. Někdy se stává, že to začne houkat i bez zjevné příčiny.
Nejdřív jsem z toho byl taky nervózní, ale můj alarm po pár desítkách vteřin sám houkat přestane, takže už to neřeším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.