Máte nekdo zkušenosti s autorádiem s android em treba verze 5 nebo 6? Jak se systém chova po ukončení podpory?jasne nejaky appky asi pojedou hůř nebo vůbec ,na radio fm to asi vliv nema...(treba huawei p6 s android.5/6 no hruza,uz je z nej jen další tezitko na stole,) ma to smysl kupovat?(samozřejmě mam na mysli novejsi verzi 10 ale i tam jednou podpora skonči ze...) doplněno 02.10.20 12:32: Prosím jen odpovedi od lidi co takove radio maji nebo meli,vim ze jsem si v podstatě odpověděl sam ale chtel jsem slyset zkušenosti druhych,díky
Ja vim,ale chtěl jsem vědět jak se radio chova dál..treba ten telefon zacal vykazovat chyby jako "budik nelze načíst" Pozor!telefon zde řešit nechci tak se k tomu nevracejte ne nezbytně nutne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.