Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bourané auto - ano nebo ne?

Od: petr1* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, neustále mě trápí jedna otázka na kterou neznám odpověď. Proto se vás chci zeptat, hlavně ty zkušenější, který vědí jak ovlivňuje auto a jeho jízdní vlastnosti to, že bylo v minulosti bourané. Popřípadě chci vědět váš názor na tyto auta a zda máte problém s jejich koupí a zda auto hned ztratí hodnotu. Za odpověď děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Jenže bourané auto je dost široký pojem. Pokud jde o zmuchlaný blatník, nebo dveře, rozbité nárazníky - to nevidím jako problém.

Ale pokud jde o auto zmuchlané jak papír od svačiny a následně natažené na stolici, nebo populární ,,puzzle´´ tedy auto svařené ze dvou i více bouraček - ta to bych rozhodně obešel obloukem

Ono je taky otázka kdo to dělal. Mně po bouračce taky servisák vyměnil pravou třetinu auta, ale dělal to zkušený fachman.

xenofob
hodnocení

3x

je rozdíl mezi autem a autem

auto plné elektroniky s množstvím čidel a asistentů atd poté, co dostane řádnou pecku patří na vrakáč

nabourané a opravené se může kdykoliv v provozu zastavit, představte si že naložíte rodinu a odjedete do černé hory kde to spadne do nouzového režimu a odpojední baterie nepomůže ..servis bude 300 km daleko a nejaké vadné čidlo v koronavirové dobe dostupné do 14 dnů

a pokud jde o jízdní vlastnosti, jde o kvalitu opravy...dokážu si predstavit auto svařené ze dvou půlek vyztužené nejakym podélním nosníkem doma na dvorku...jednou jsme videl v pneuservisu T-Starlet, na ktere se neustale sjizdela predni guma, nekdo to opravil tak ze horni cast leveho tlumice byla ke karoserii upevnena privarenim a metzi tlumicem a kastril byla navařena asi 4 cm silna matice...to kvuli vyrovnani defomrmace po havarii...jízdní vlastnosti pokrouceneho auta jsiu skvělé

boutrané auto s elektronikou NE, protože kvalitní oprava stoji tolik že se to nevyplatí...proto to pojistovny resi jako totalku...je rozdil mezi bouranou jednickovou fabii a novou teslou

hodnocení

2x

Havarované auto za mňa nie. V miestách opráv to začne skôr hrdzavieť.

hodnocení

2x

Já jsem koupil havarovoanou Fabii v roce 2010, měl jsem jí až do konce roku 2019 a nebyl problém. Lakované bylo pravý bok, předek a zadek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]