Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravy motorů (brusírna) Praha

Od: jiristransky® odpovědí: 3 změna:

Potřebuji srovnat dosedací plochy pro hlavy na V8 bloku. Poradíte nějakého šikovného motoráře nebo brusírnu z Prahy?

Jde o to, že s nejmenovanou firmou z hovorčovic u Prahy nemám dobré zkušenosti - měl jsem tam na srovnání hlavy z V8 motoru a po vyzvednutí jsem zjistil, že každá hlava je po srovnání jinak vysoká - nemluvím o tom, že na jedné hlavě na prvním válci je hlava srovnaná tak, že už je potřeba větší (nadrozměr) těsnění a na čtvrtém válci na té samé hlavě nebylo ubráno téměř nic. Už vůbec nezmiňuji, fakt, že hlavy mi byly předány kompletně zašponované a polité od oleje při broušení. Nechtěl jsem se dohadovat vzhledem k tomu, že jsem na srovnání čekal 3 měsíce, hlavy jsem převzal a odjel jsem. Není to poprvé, kdy se mi tato brusírna neosvědčila (ty jejich pokusy mě stály bezmála 300.000kč) a proto hledám jinou brusírnu v praze a blízkém okolí. Jde mi především o rovnání dosedacích ploch (hlav, bloků,...)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžu doporučit jumicar.cz/...
hodnocení

jojo jumicar jsou super tam hlavy vozím - výměna sedel ventilů, vodítek ventilů, i srovnání. Jejich práce je TOP ! S majitelem jsem nedávno mluvil, a problém je v tom, že dosedací plochy bloku motoru neumí srovnat - nedělají to - zaměřují se výhradně na hlavy.

hodnocení

0x

Nemají moc dobré recenze.

offroadforum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]