Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zdá má někdo zkušenost s montáži turbomýchadla u Opel Vectra-C, kontrétně tedy u modelu 2.2 108kw rok: 2002. Zajímá mě jestli by si váha vzduchu dokázala s přimontováným turbem poradit / zda-li nebude nutné měňit celou řídici jednotku nebo do ní podpínat nějaké chip tunery a tak podobně... Pokud je takový upgrade s turbomýchadlem možný, tak jaké bych měl zvolit?
Zajímá mě jaké jsou důležite faktory při výběru turba, bylo by například možné použit turbo z jiného modelu stejné řady se zabudovaným turbem od výroby?
nejlepší/nejhloupější otázku jsem si nechal nakonec :D (Je nějaký rozdíl v turbomýchadlech pro diesel a benzín, případně je možné použít turbo z dieslu v benzínovým motoru?)
Omlouvám se pokud jsou moje dotazy stupidní ale jsem v tomto směru amatér-začátečník tak snad mi to tu někdo trošku vysvětlí
Předem děkují za případné rady a vyjasnění..
S pozdravem Dalík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.