Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryte vady auta

Od: jirkaspk odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. V sobotu 13.3. jsem si jel do Brna pro auto. Auto jsem si prohledl, projel se v nem a vse se zdalo v pohode. Jediny problem na ktery me prodavajici upozornil, ze kolisaji otacky volnobehu (z duvodu vymeny motoru, ktera mimochodem neni zapsana ve velkem TP) a ze to potrebuje akorat na diagnostiku seridit. V utery jsem s tim jel do servisu at se na to podivaji. Behem zjistovani zavady odesel starter. Podotykam tri dny po koupi. Dale v servisu zjistili, ze to kolisani otacek nepotrebuje seridit, ale ze tam jina klapka u sani sice z podobnyho typu, ale nerozumi si to s ridici jednotkou. Chtel bych se zeptat, jestli mam jeste nejake pravo pozadovat slevu z kupni ceny nebo odstoupeni od kupni smlouvy z duvodu skrytych vad na vozidle. S prodavajicim se nelze rozumne domluvit. Na zaver bych chtel jeste podotknout, ze skutecny rok vyroby je 1992 jak jsem tento tyden zjistil po telefonu a ne rok 1995, ktery je uvedeny v kupni smlouve. Kopie kupni smlouvy je k nahlednuti poradte.cz/..."">http://img339. poradte.cz/... Predem dekuji za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

carterv*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohl byste prosím odkaz na smlouvu dát znovu, či hoobnovit, pokoušel jsem se na ní dostat, ale nepodařilo se mi to...

jirkaspk

asi jsem to vlozil spatne. img339.imageshack.us/...

ar*
hodnocení

0x

Jaký je rok výroby v TP? Jedná se o motor stejného typu? Je v TP evidováno i číslo motoru? A o jaké auto se jedná?

jirkaspk

velky technicky prukaz nemam, potrebuje ho k prehlaseni na me... odjel jsem jen s malym technicakem a ted po mne chce, abych mu ho poslal zpatky, protoze to pry nejde bez toho odhlasit, ze potrebuje velkej i malej. jinak motor rikal, ze je tam ten samej co tam byl, akorat z jinyho auta... jinak v prispevku uz je fungujici odkaz na tu kupni smlouvu

1jara*
hodnocení

0x

Záleží v jakém autobazaru jste ho koupil.

Před nedávnem známý kupoval vozidlo v AAA auto Olomouc. Dostal k vozu roční kartičku na opravy elektro součástek zdarma.

Po měsíci se mu zadřel alternátor a opravili mu to zdarma. Karti čka mu platila jeden rok.

Takže záleží jak budete na reklamaci naléhat.

cyril*
hodnocení

0x

Možná Vám bude můj dotaz znít hloupě, ale co Vám bránilo v tom, aby jste se o zde uváděných skutečnostech přesvědčil již dříve před koupí vozu? Navíc s takto "výhodně" sepsanou smlouvou budete mít jen mizivou naději na reklamování čehokoli, snad jen s tím rokem výroby by se dalo něco podniknout.

nu*
hodnocení

0x

blahopřeju, kupovat auto s motorem který nedží otáčky, s jiným motorem nzapsaným v TP a td., to je skutečně vynikající nápad, dnes, kdaž je aut všude jako máku, kdy si kupující může vybírat, smlouvat o ceně a když se mu něco nezdá jít jinam...Koupil jste prostě slepenec z několika auto, pravděpodobně po bouračce...za ty samé peníze by jste v zahraničí koupil kvalitnější nebourané auto...počítejte s tím, že na vaší naivitě vydělal prodejce desítky ticíc korun, která jste Vy vyhodil z okna...Nechcete mi také poslat nějakuo kačku?

yar
hodnocení

0x

dobrá smlouva- pro prodejce! kde jste měl oči?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výměna motoru cena

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]