Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů

Od: inka® odpovědí: 17 změna:
Elektrická GR7koloběžka-APP 2000w 20Ah. Dají se nainstalovat přední blinkry a kdyby ano tak jaké žárovky. Zadní blinkry má. Děkuji za odpověď
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já bych otevřel zadní blinkr a vybral žárovku. Šel s ní do Elektra nebo prodejny pro motocykly a pod., odborně školený p/r/odavač mi doufám nabídne na výběr vhodné svítidlo a příslušnou žárovku. Případně i vodič. Možná i ten vhodný...
Vyfotit bylo třeba žárovku a opsat parametry.

fugass*
hodnocení

2x
Ty vzadu jsou led a koupil jste zřejmě žárovkové. Při připojení na stávající obvod to bude blbnout. Musíte mít i přední s led žárovkami. Otázka co na to přerušovač, aby unesl dvojnásobek zatížení. Najděte jej a zjistěte zda je 12v. Dal bych tam z aliexpresu motocyklový za cca 40 Kč a led blinkry za asi 120 Kč pár. Myslím že jsou i s animací - postupně se rozsvěcí ledky ve směru blikání.

Tak ty žárovkové zapojí do obvodu s tranzistory. Přes relátka by to bylo krok zpět, ale záleží, co tazatel zvládne. Zase u těch žárovkových nemusí řešit to napětí 56V. Dá si tam tu žárovku co našel v odkazu. Možná i proto mu prodali tyto.

hodnocení

Do zadních se nemůžu dostat tak to nechám být abych nerozbyl sklíčko jsou tam ledky. Na internetu jsem našel žárovku 56V 10W. Když jsem zkoušel jinou žárovku tak mě praskla asi tam je víc voltu. Snad ji seženu u nás v prodejně a nebo v okolí Náchoda. Díky
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #2
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #3

hodnocení

0x

Nevím jakou má baterku ta vaše koloběžka.

Co něco takového?

minibike-shop.cz/...

hodnocení

Vzadu jsou takový.
Návod koloběžky typu chopper.docx263.44 kB
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #4
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #5
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #6

xenofob
hodnocení

0x

to neni žadna kolobežka ale motocykl, kolobezka napríklad nema sedlo

projel jsem se tim a jede to vic jak 25, podle meho nazoru jde o motocykl podlehajici registraci a technickym prohlidkam

stát zatím proti tomu vůbec nic nekona

hodnocení

Jsem staršího data a nejde mi o rychlost ale o pohodlí. Když má blinkry vzadu tak je chci mít i vepředu abych nemusel ukazovat. Kolo jsem prodal protože mě bolí koleno a kyčel. Mám to jen na nákupy. Zdar
xenofob

ty mi nerozumíš, je to klasický motocykl který podléha schvalování a povinné registraci, žádná kolběžka, bohužel není schválen, proto jsi k němu nedostal český TP ani COC list

jízda s neschváleným vozidlem znamená zákaz řízení...je úplne jedno že to překupníci prodávají a lidé tím jezdí...

samozřejme v čr se prodávají i scvhálene elektroskutry ale jsou trochu dražší a je k nim schvalovací dokumentace

takže čerká tě zákaz řízení

hodnocení

Přerušovač. Viz foto
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #7

Pardon, ale tohle nic nikomu moc neřekne.

Je potřeba to napětí změřít a přerušovač ideálně otevřít a kouknout se, popř laborovat. Je to čínský šmejd a výrobce sám vše navrhuje tak, aby to nešlo kutit.

Měl jsem sám elektrokoloběžku 250W na 24V a regulátor byl celý zalitý epoxy pryskyřicí a nešlo ani udělat zpětné schéma, jak to vlastně mají. Pak jsem si postavil svůj regulátor a jezdil jsem ještě rok, dokud se koloběžka nerozpadla celá. Ani neměla metrické závity, sváry, jako by to dělal někdo porpvé a ložiska bez prachovek, aby se rychle zničila. No prostě šmejd.

Jakékoliv kutění na tomto stroji je ztrátou času.

Doporučuji tedy blinkry zapojit přes dva tranzistory, aby se obvod blinkrů nezatížil a do těch koupených světel dát žárovky na těch 56V. Bude to asi pálka za ty žárovky, ale co už.

fugass*
hodnocení

0x
Blinkry třeba tyto:
CZK 180.69 5%OFF | Electric Vehicle Parts Electric Triwheel Load King 48V Front Steering Lamp Driving Lamp with Bulb
a.aliexpress.com/...
Jsou 48v takže přímo pro Vás,přerušovač by to měl pobrat.
fugass*
Nebo jen žárovky do Vašich nově koupený ch blinkrů...
a.aliexpress.com/...
Pokud nemáte Ali, koupím vám je a pošlu. Dodací lhůta bývá ovšem cca 3-4 týdny.

hodnocení

Kdybych mohl poprosit o objednání byl bych rád. Díky. Jak si podáme informace.
fugass*
Poslal jsem Vám vzkaz přes vnitřní poštu...

jirka132
hodnocení

0x

Taky mám stejný problém protože jsem koupil úplně stejný stroj ...

také to budu řešít, máš už od někoho odpověd?

Děkuji že jsi poslal foto přerušovače vypadá to, že blinkry budou na 60V což znamená cca 25 led diod v serii + odpor na ochranu což není problém udělat ...

Budu vyrabět až mi dorazí komponenty z číny a chci dát nové blinkry i do zadu ...

máš vyšešené připojené na BT a jaké máš zkusenosti s alarmem?

ozvi se mi na mail: adresa132@seznam.cz

joudis*
hodnocení

0x
Já spíš koukám že do toho moc nevidíš a nemáš ani měřák. Raději to odvez k autoelektrikari než odpalis něco jiného a vyjde ti ta "sranda" dost draho. Sám jsem si také dělal elektriku na elektroskutr Čína a zapojení elektriky tak nelogicky ale dal jsem to jak jsem potřeboval.A to mě čeka ještě druhý jiný ale je ještě v záruce tak zatím nechám ...
Elektrokoloběžka připojení předních blinkrů #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]