Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nalepit spojkové obložení?

Od: celldron® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všichni

Jsem vlastníkem podomácku dělané buginy s variátorem.

Variátor má v sobě 2 čelisti z hliníkové slitiny. Jak byl variátor nový, uvnitř se čelisti roztahovaly a zabíraly jednoduše hliník na kov, bez žádného obložení.

Po čase se hliníková slitina ostrouhala a variátor přestal správně fungovat. Rozhodl jsem se místo koupě obou čelistí které se težko shání, nalepit na ně pořádný třecí materiál. Zkošel jsem epoxid, který ve vysoké teplotě uvolnil a byl konec.

Zná někdo způsob jak a čím obložení nalepit?

doplněno 22.09.20 19:19:

Jak to přesně vypadá a funguje.

Čelisti jsou ze 2 částí a jsou omotány 2x silnou pružinou.

Obě čelisti nijak nerotují. Jenom se oddálí a posouvají misku která zatlačí pak na řemen.

Čím nalepit spojkové obložení?
Čím nalepit spojkové obložení? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdysy sem lepil brzdové obložení Lepox metalem
shop.vitocom.cz/...
hodnocení

Jak dlouho obložení vydrželo? Odlepilo se po čase nebo to drželo až do vychození?

Ja to auto vídávál jezdit cca rok a pul pak se asi prodalo
ra20z*
Před loni jsem potřeboval zgenerálkovat brzdy co pocházejí ze starého auta.
Nakonec pakny jsem dal do prodejny náhradních dílů a oni je posílájí do firmy která se specializuje lepením obložení.
Za dva týdny jsem si přišel pro zgenerálkované pakny.
Za opravu jsem zaplatil zhruba tolik co stojí lepidlo v odkazu výše a o kvalitě práce a ušetřeného času ani nemluvě.

dusger*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]