Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímá mě jak by se řešilo v autoškole

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Křižovatka rvaru T kde průběžná je hlavní.

Vozidlo přijíždí po vedlejší a odbočuje vlevo. Tím pádem dává přednost v obou směrech.

Ale je velmi hustý provoz a odbočení není možné provést plynule.

Takže odbočující vozidlo počká až zleva nic nejede a najede ke středové čáře kde čeká až se bude moci zařadit mezi vozidla aby se mohlo mezi ně zařadit. Ale může se stát, že mezitím přijede vozidlo z leva.

Tak mě zajímá jak by to vyřešil instruktor se žákem zdali by ho tam nechal čekat, až bude moci projet oba pruhy bez zastavení u středové čáry a jak komisař při zkouškách.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nelze. Nesmí vjet do křižovatky, když nemůže pokračovat. Bude čekat na svém místě než bude volno z obou směrů. Nebo ho někdo pustí.

hodnocení

2x

Podle práva to je jak napsal genehawkins®.

Něco jiného je skutečnost.

odchytova*
hodnocení

0x

Musíš čekat..

a u zkoušky si pohlídej, že tě pouští oba směry ;)

hodnocení

Já naštěstí to už mám za sebou

hodnocení

0x
To je hezká teorie.. Najedu do půlky a zablokuju hlavní z leva. Kde vás to učili? Možná v Praze ne? Tohle udělat na státovce HK-Jaroměř tak mě smete kamion nebo zablokuju 5km aut.
hodnocení

Mě to neučili nikde, ale běžně to dělají autobusáci ve špičce

Totak, proto je kolem Lochenic a Předměřic často nehoda. Ještě více jich bylo u odbočky na Trotinu, nežli udělali odbočovací pruh vlevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]