Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava zamykání

Od: liborek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den
Vlastním auto VW BORA 1.6 16v 77kw Rok v.2005
Mam potíže se zámkem u kufru. Zámek je v poloze odemčeno-pokud auto zamknu ručně či centrálně tak se zamkne. Poté když chci otevřít kufr ručně tak ho otevřu a celé auto se odemkne. Nebo pokud chci zamknout auto přes kufr tak se zamkne ale někdy se zamkne celé auto a někdy vůbec. Další věc že při otevření předních dveří se někdy rozsvítí někdy nerozsvítí stropní přední lampičky. Světílka ve dveřích nesvítí vůbec, žárovky jsou nové. V servisu mi řekli že zámek řidiče je v pořádku že nevědí co hledat.
Nepomůže výměna zadního zámku u kufru? Viz foto z diagnostiky.

Oprava zamykání

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

K tomu modulu. Prověř konekotry a dráty ve svazku včetně průchodky dveří řidiče. Dále napětí akumulátoru altíku.

Dále ukostření jednotky ve dveřích.

Pak pokračuj dál.

Spínací skříňka bude vadná a jednotka BSG nedostává signál S kontaktu na spínačce. Proměř nebo hned vyměň, pokud je to olítaná vrána.

doplněno 20.09.20 07:18:

BTW diagnostiku dělal pneuservis nebo na co vlastně přišli, že to postupnjě neodstranili ani jednu závadu?!

liborek
hodnocení

Cituji servis. Vydíme to na špatný studený spoj nebo přerušený drátek. Ale hledat to je na dlouho a my musíme vydělávat a ne hledat drátek.
Na to nemáme čas.
Přesně tohle mi řekli, jel jsem do jiného servisu a tam mi řekli v podstatě to samé.

Ale tak to je. A třeba nedohledají, takže ztratí 20 hodin času a výsledek třeba 50:50 že se to povede a ty jim budeš muset zaplati ten strávený čas i při neúspěchu třeba 300kč/hod x 20 hodin. Jdeš do toho? Ani ten servis nebude zbytečně riskovat na staré plečce, která tam bude krom tohodle blokovat flek na další třeba 4 auta za den pro běžný servis.

Takové opravy se oplatí někomu, kdo se do toho odborně dá sám pro zábavu. Nebo máš prachy a poměníš bez rozmyslů z vrakáče a tu spínačku si koupíš novou a nehledíš na cenu a závady se vpodstatě snažíš odstranit měněním celků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]