Nejste přihlášen/a.
Vlastním auto VW BORA 1.6 16v 77kw Rok v.2005
Mam potíže se zámkem u kufru. Zámek je v poloze odemčeno-pokud auto zamknu ručně či centrálně tak se zamkne. Poté když chci otevřít kufr ručně tak ho otevřu a celé auto se odemkne. Nebo pokud chci zamknout auto přes kufr tak se zamkne ale někdy se zamkne celé auto a někdy vůbec. Další věc že při otevření předních dveří se někdy rozsvítí někdy nerozsvítí stropní přední lampičky. Světílka ve dveřích nesvítí vůbec, žárovky jsou nové. V servisu mi řekli že zámek řidiče je v pořádku že nevědí co hledat.
Nepomůže výměna zadního zámku u kufru? Viz foto z diagnostiky.
0x
K tomu modulu. Prověř konekotry a dráty ve svazku včetně průchodky dveří řidiče. Dále napětí akumulátoru altíku.
Dále ukostření jednotky ve dveřích.
Pak pokračuj dál.
Spínací skříňka bude vadná a jednotka BSG nedostává signál S kontaktu na spínačce. Proměř nebo hned vyměň, pokud je to olítaná vrána.
doplněno 20.09.20 07:18:
BTW diagnostiku dělal pneuservis nebo na co vlastně přišli, že to postupnjě neodstranili ani jednu závadu?!
Na to nemáme čas.
Přesně tohle mi řekli, jel jsem do jiného servisu a tam mi řekli v podstatě to samé.
Ale tak to je. A třeba nedohledají, takže ztratí 20 hodin času a výsledek třeba 50:50 že se to povede a ty jim budeš muset zaplati ten strávený čas i při neúspěchu třeba 300kč/hod x 20 hodin. Jdeš do toho? Ani ten servis nebude zbytečně riskovat na staré plečce, která tam bude krom tohodle blokovat flek na další třeba 4 auta za den pro běžný servis.
Takové opravy se oplatí někomu, kdo se do toho odborně dá sám pro zábavu. Nebo máš prachy a poměníš bez rozmyslů z vrakáče a tu spínačku si koupíš novou a nehledíš na cenu a závady se vpodstatě snažíš odstranit měněním celků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.