Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bliknutí radaru červeně na Legerova – Rumunská

Od: hanz1 odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer,
mám dotaz, když projel v křižovatce v Praze Legerova – Rumunská rychlostí 55km/h, tachometrových 59km/h na Octavií reálně 55-54km/h.
Přidal jsem, protože už skákala oranžová, jinak celou dobu jsem jel 50km/h, ale nedobrzdil bych to, tak jsem na tom okamžitým radaru měl cca 60 km.
Když by došla pokuta za jízdu na červenou, nebo za rychlost musí provozovatel nahlásit řidiče totožnost.
Dik
doplněno 20.09.20 08:05: Těch 60 jsem nabral až končila křižovatka.
A hned to problikl. Během 1 sekundy předemnou nejde dobrzdit vozidlo s 50 km/ na nulu.
Stal bych asi nekde na konci křižovatky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dotaz nevidím, ale nic nepřijde.

hodnocení

0x

Nic asi nepřijde.

Přidal jsem, protože už skákala oranžová, jinak celou dobu jsem jel 50km/h, ale nedobrzdil bych to, tak jsem na tom okamžitým radaru měl cca 60 km
To jsou kecy a výmluvy. Je dokázáno, že přidáním nemůžete zvyšit rychlost tak, abyste to stihl projet, je dokázáno, že to snáze ubrzdíte. Jako že přidáním plynu jste za vteřinu zvýšil rychlost na 60km?

Stačí se podívat na křižovatku, jak hodně lidí to chce stihnout...projet, nikoliv dobrzdit.

au1
jednou jsem takhle dobrzdil, a ten zamnou skoncil v mym kufru :D skoda 90 tisic. od te doby kdyz vidim oranzovou, vzdycky zrychlim nez abych brzdil.

...vzdycky zrychlim nez abych brzdil...

i když za Vámi nic nejede, nebo auto je daleko?

Jezděte, jak uznáte za vhodné.

au1

pokud mám tolik času že se stihnu podívat do zrcátka jestli na mě není nalepenej někdo kdo pospíchá, tak to na oranžovou stejně nestihnu a samozřejmě brzdim *stop*

Tak to Vás chválím. Páč většina lidí se jen vymlouvá, přitom za ním nic neděje, jen to chtějí stihnout projet, aby nemuseli čekat.

au1

nejsem spěchač, jenom už mám zažitej reflex kvůli té bouračce *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]