Nejste přihlášen/a.
Nic asi nepřijde.
Přidal jsem, protože už skákala oranžová, jinak celou dobu jsem jel 50km/h, ale nedobrzdil bych to, tak jsem na tom okamžitým radaru měl cca 60 km
To jsou kecy a výmluvy. Je dokázáno, že přidáním nemůžete zvyšit rychlost tak, abyste to stihl projet, je dokázáno, že to snáze ubrzdíte. Jako že přidáním plynu jste za vteřinu zvýšil rychlost na 60km?
Stačí se podívat na křižovatku, jak hodně lidí to chce stihnout...projet, nikoliv dobrzdit.
...vzdycky zrychlim nez abych brzdil...
i když za Vámi nic nejede, nebo auto je daleko?
Jezděte, jak uznáte za vhodné.
pokud mám tolik času že se stihnu podívat do zrcátka jestli na mě není nalepenej někdo kdo pospíchá, tak to na oranžovou stejně nestihnu a samozřejmě brzdim
Tak to Vás chválím. Páč většina lidí se jen vymlouvá, přitom za ním nic neděje, jen to chtějí stihnout projet, aby nemuseli čekat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.