Nejste přihlášen/a.
dobry den chtel jsem se zeptat co muze udelat kdyz mam v chladici asi zelenou chladici kapalinu ale presne to nevim a dolil bych tam asik dve deci cervene? dekuji za odpoved
bylo pod minimem ale nebylo znat co to je za barvu a myslel jsem ze to mohu smichat a proto se ptam jestli se muze neco stim stat ale asi to vymenim cele protoze mam strach aby se stim neco nestalo nalil jsem tam tak max dve deci
Když jen 2 dcl tak dolejte jen destilku a tím nic neriskujete, stejně už vírazněji mrznout nebude a na příští zimní sezonu dejte novou nálň. Doporučoval bych 5ti letou. Pozor ne všechny červené jsou na 5 let
ja jen ze tam je asi zelena chladici kapalina a dolil jsem to dvema deci cervene tak prave proto se ptam jestli to muze neco udelat? jestli se to nemuze sdrcnout nebo nejak rozleptat tesneni pod hlavou nebo jestli to nemuze rozezrat hadice?
Ne rozežrat to nic nemůže maximálně to jenom udělá takovej hnusnej šlem a stratit částečně antikorozní účinky,ale vyloženě poškodit potor to nemůže. Při takto malém množství to opravdu neudělá nic. Buďte v klidu. Do příští sezony -jak jsem již psal.
a jeste kdyz budu menit na cervenou tak asi vse nejlepsi vypustit a udelat proplach vodou ze?
a potom nalet nnovou kapalinu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.