Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová SPZ na nosič kol na tažném zařízení

Od: jiripasovsky odpovědí: 9 změna:

Prosím o sdělení adresy kde můžu zadat výrobu nové SPZ na nosič kol na tažné zařízení. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Odbor dopravy.

hodnocení

3x

Zadat výrobu nelze NIKDE a pokud se pokusíte udělat byť profesionálně=je to přestupek s následným trestem! Jediná možnost je zažádat na odboru dopravy-evidenci MV o vadání třetí RZ na nosič kol.je to za 50kč spr.poplatek + 600kč za normální RZ (při nestandartním provedení třeba jaja523) je to za 5000 kč!

Nestojí, 5000,-, je taky za 600,-.

ale diesel píše za 600, pokud je to značka na přání tak 5000,-

@milancukrar: No a já píšu "Nestojí, 5000,-, je taky za 600.". Nějak jsme se zacyklili.

Nějak jsme se zacyklili.

Nevím co to je, ale asi máte pravdu.

hodnocení

2x

Pane Jiří, tak jak si to představujete, tak to určitě nejde. Musíte na registr vozidel a zažádat o třetí značku. Jinak se vystavujete problému se zadržením řidičského oprávnění.

hodnocení

0x

jak bylo již napsán na odboru dopravy městského úřadu,čeká se cca 10 dnů a cena je 500 Kč. Pokud jsem pochopil tažné zařízení máte ve velkém tech.průkazu již zapsané.

hodnocení

0x

Na registru vozidel, platil jsem tuším šest stovek, mám ho již asi dva roky. Myslím, že to bylo na počkání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]