Ahojte, někdo mi ojel celé auto dokola klíčem Někde je rýha vyloženě hluboká až do bílého spodku (mám černou metalízu), někde je více povrchová, ale rozleštit mi to moc nejde. Neznáte nějaký fígl? Dávat celý nový lak, aby se někdo třeba za týden nudil a udělal mi to znovu, se mi nechce. Díky.
1. Laické opravy, pokud ne hned, tak časem kaz zvýrazní. Výsledek je horší.
2. Stalo se mi u předchozího auta temně rudé barvy. V nějaké lakovně u Olomouce za pár stovek vryp po dohodě nechali, jen přebarvili vryp na stejný odstín. Z povzdálí nepostřehnutelné, pokud se nesosustředil pohled.
3. Celkový přestřik auto na pojistku bych neriskoval. Často výdávám výsledky po pěti letech. Šupinaté, šedo-stříbrné fleky ... Výrazné zejména u temných barev.
LK automont? Tam je to s profikvalitou nanic. Valí zakázky a kvalita jen taková, aby laik byl spokojený a nic nepoznal. Kolikrát chybí v tapicírungu příchytky nebo nevymění roztrhané igelity ve dveřích. Hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.