Nejste přihlášen/a.
,Problém je v tom že nemá štítek,ale má vyřazené číslo na rámu které sedí i v malým technicaku a i s číslem motoru ,projde to na STK?
0x
Opakováním dotazu nic neurychlíš, navíc kolem 22:00hod.
Zda "to" na STK projde závisí na technickém stavu. Co se čísla rámu týká, závisí na tom, zda není zjevně čerstvě vyražené a odpovídá všemi znaky originálnímu číslu, vyraženému výrobcem.
0x
Řešil jsem to před cca 5 lety na MZetě a štítky museli být až od roku (asi)2001 .Ale napsali mě to do lehkých závad
doplněno 16.09.20 23:08:
No ,on mě chtěl původně kvůli tomu štítku vyhodit ale trochu jsem se bránil tak zavolal kolegu a nějak se domluvili a nakonec pustili s tou závadou-asi aby nevypadal jak bl... Mě to bylo jedno ,šla do světa.S tím pionýrem jsem to měl také tak-štítek byl,číslo na rámu ne ale to je dávná minulost a na to se nějak nehledělo
V roce cca 1974 jsem si koupil Jawu 23A Mustang a ta měla štítek s údaji vpředu na "krku". Zda bylo číslo vyražené i na rámu a na motoru, nevím. Ovšem na té MZetě pokud nebyl štítek potřeba, nebyla to závada a tudíž se to nemělo objevit ani v lehkých závadách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.