Nejste přihlášen/a.
Opakováním dotazu nic neurychlíš, navíc kolem 22:00hod.
Zda "to" na STK projde závisí na technickém stavu. Co se čísla rámu týká, závisí na tom, zda není zjevně čerstvě vyražené a odpovídá všemi znaky originálnímu číslu, vyraženému výrobcem.
Řešil jsem to před cca 5 lety na MZetě a štítky museli být až od roku (asi)2001 .Ale napsali mě to do lehkých závad
No ,on mě chtěl původně kvůli tomu štítku vyhodit ale trochu jsem se bránil tak zavolal kolegu a nějak se domluvili a nakonec pustili s tou závadou-asi aby nevypadal jak bl... Mě to bylo jedno ,šla do světa.S tím pionýrem jsem to měl také tak-štítek byl,číslo na rámu ne ale to je dávná minulost a na to se nějak nehledělo
V roce cca 1974 jsem si koupil Jawu 23A Mustang a ta měla štítek s údaji vpředu na "krku". Zda bylo číslo vyražené i na rámu a na motoru, nevím. Ovšem na té MZetě pokud nebyl štítek potřeba, nebyla to závada a tudíž se to nemělo objevit ani v lehkých závadách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.