Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Mám problém
Mám pojistku u porovnej 24 normálně platím atd jsem spokojený
Jenže teď mi začali chodit na email upomínky za nedoplatky jenže u cpp nejsem si vědom toho že sem nějakou smlouvu u nich zakládal nejdříve Mi přišlo cca 2500 se splatností do 8.10 a za týden sem tam měl cca 4500
A dnes sem koukal na mail a byla tam další upomínka ale úhrada za období od 3.10 do 2.1 2021 takže splátky po roce jenže tak byla cena za 3 měsíce a navíc zase jiné číslo smlouvy takže mám jakoby 2 pojistky u nich o kterých sem nevěděl
Je nějaký řešení?
Maji veškeré info o autě a o mě taktéž
Ale vážně o tom nevím
Šlo by to nějak? A nebo nějaké rady
Nikomu sem nic nepodepsal a zelenou kartu atd ani nemám
Jak říkám mám porovnej24 a normálně platím
Dekuji za rady moc pomuzou nějak bych to asi nezvládl finančně
narodilo se nám mimčo a teď tohle
(kdyby bylo nejhůř myslíte že by šlo platit to na víckrát po domluve aniž by to bylo exekučne?) díky moc lidí
Mám pojistku u porovnej 24 normálně platím atd jsem spokojený
Jenže teď mi začali chodit na email upomínky za nedoplatky jenže u cpp nejsem si vědom toho že sem nějakou smlouvu u nich zakládal nejdříve Mi přišlo cca 2500 se splatností do 8.10 a za týden sem tam měl cca 4500
A dnes sem koukal na mail a byla tam další upomínka ale úhrada za období od 3.10 do 2.1 2021 takže splátky po roce jenže tak byla cena za 3 měsíce a navíc zase jiné číslo smlouvy takže mám jakoby 2 pojistky u nich o kterých sem nevěděl
Je nějaký řešení?
Maji veškeré info o autě a o mě taktéž
Ale vážně o tom nevím
Šlo by to nějak? A nebo nějaké rady
Nikomu sem nic nepodepsal a zelenou kartu atd ani nemám
Jak říkám mám porovnej24 a normálně platím
Dekuji za rady moc pomuzou nějak bych to asi nezvládl finančně
narodilo se nám mimčo a teď tohle
(kdyby bylo nejhůř myslíte že by šlo platit to na víckrát po domluve aniž by to bylo exekučne?) díky moc lidí
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Smlouvu musíte mít s některou pojišťovnou, protože vámi uvedený odkaz je pouze zprostředkovatel všeho možného, i pojištění. Zahleďte se do smlovy, s kým ji máte sjednanou.
doplněno 15.09.20 20:52:
Podle vyhledávače ČKP dle RZ jste pojištěn u České podnikatelské a máte tam dvě smlouvy na jednu SPZ. Jednu od 3.7.20 a druhou od 28.6.20. Kontaktujte pojišťovnu a ověřte, dejte do pořadku.
0x
Tyhle smlouvy přes zprostředkovatele umřou automaticky pokud ji po uzavření na dálku do několika dní nezaplatíš takže pokud jsou obě funkční a na jedné tě upomínají o nezaplacení, myslím že jsi musel alespoň jednou zaplatit obě. Protože jinak by jedna kterou jsi nezaplatil za první splátku zanikla automaticky.
Znám to. Používám e.pojištění.cz když koupím auto v bazaru a potřebuju odjet hned se svou pojistkou. Pak pošlu údaje známé dealerce aby mi udělala nabídku ona a pokud je výhodnější tak tu na smlouvu epojištění nezaplatím a zruší se sama bez složitého dohadování o výpověď v zákonné lhůtě.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]