Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemáte někdo tip čím postříkat odolné nečistoty před najetím do bezkontaktní myčky? Okolo předních blatníků, na dolní polovině prředních dveří a samozřejmě na předním nárazníku se mi vytvořily takové tvrdé černé tečky se kterýma si bezkontaktní myčka ne a ne poradit. Zkoušel jsem delší a pečlivější předmytí, stejně tak jako aktivní pěnu, ale ani potom si s tím mycí program neví rady. Kdybyste měli tip, čím tenhle bordel rozmočit aby to šlo dolů byl bych vděčný.
Taky jsem s tím dlouho bojoval, až jsem našel myčku u Alberta v Pruhonicích kde mají wapku s mikropráškem. Je neuvěřitelný jak to dokáže umýt. Hledejte wapku s mikropráškem, takové ty pěny to se mi neosvědčilo.
Už se mi podařilo vygooglit co to je za sajrajt, že to nejde dolů... prý jsou to častečky asfaltu a světe div se prodává se na to speciální přípravek, který si s ním poradí. Ještě jsem něměl možnost to vyzkoušet, ale jak vyzkouším tak sem napíšu jestli to funguje: autokosmetika.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.