Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím o pomoc s výběrem auta. Požadavky mám následující:
1/ cena - do 75.000
2/ musí to být kombík
3/ měl by mít nízkou spotřebu, takže asi diesel
4/ mělo by to už trochu jet, když to je naložené. Takže výkon alespoň 75kw
5/ rok výroby alespoň 1999
6/ najetý počet km u diesela do 200, benzín do 150. Ikdyž mi je jasné, že to bude většinou stočené.
7/ mělo by to mít klimu, alespoň 2 x airbag a rád bych i palubní počítač.
Vyhlídnuté mám zatím Peugeot 406 2.0 HDI 80kw. To auto se mi moc líbí, ale když už se něco za tuhle cenu najde, tak je to bída
Doporučili byste ještě něco jiného?
Věděl bych o FORD Mondeo combi, 1,8 TD, 66 kW, r.výroby 1996, ale opravdu v dobrém stavu, najeto poctivých 170 tis. km, cena 40 tis. Kč, eko daň při převodu 3 tis. Kč. Máte-li zájem, dejte kontakt.
Nic vezlém ,ale tomuto motoru bych se zdaleka vyhnul. Jinak Mondeo je dobré auto ,ale v benzínu. V dieselu až od roku 2000 a to TDCi.
Jak píše nu buď ještě počkat na 406 a nebo nějakou Mareu 1.9 JTD ta se za 70.000 nechá sehnat v pěkném stavu.
Tak já jsem na něm najel 50 tis. km a jen jsem tankoval naftu (spotřeba 6l/100 km), vyměňoval olej v motoru a dal nové brzdy a tlumiče. Prodávám ho jen proto, že jsem měl příležitost levně koupit Mondeo 2,0 TDDi rok výroby 2001, které ale tak dobře netopí, takže jsem v letošní tuhé zimě radši jezdil v 1,8 a 2,0 jsem nechal stát ve stodole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.