Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím o pomoc s výběrem auta. Požadavky mám následující:
1/ cena - do 75.000
2/ musí to být kombík
3/ měl by mít nízkou spotřebu, takže asi diesel
4/ mělo by to už trochu jet, když to je naložené. Takže výkon alespoň 75kw
5/ rok výroby alespoň 1999
6/ najetý počet km u diesela do 200, benzín do 150. Ikdyž mi je jasné, že to bude většinou stočené.
7/ mělo by to mít klimu, alespoň 2 x airbag a rád bych i palubní počítač.
Vyhlídnuté mám zatím Peugeot 406 2.0 HDI 80kw. To auto se mi moc líbí, ale když už se něco za tuhle cenu najde, tak je to bída![]()
Doporučili byste ještě něco jiného?
Věděl bych o FORD Mondeo combi, 1,8 TD, 66 kW, r.výroby 1996, ale opravdu v dobrém stavu, najeto poctivých 170 tis. km, cena 40 tis. Kč, eko daň při převodu 3 tis. Kč. Máte-li zájem, dejte kontakt.
Nic vezlém ,ale tomuto motoru bych se zdaleka vyhnul. Jinak Mondeo je dobré auto ,ale v benzínu. V dieselu až od roku 2000 a to TDCi.
Jak píše nu buď ještě počkat na 406 a nebo nějakou Mareu 1.9 JTD ta se za 70.000 nechá sehnat v pěkném stavu.
Tak já jsem na něm najel 50 tis. km a jen jsem tankoval naftu (spotřeba 6l/100 km), vyměňoval olej v motoru a dal nové brzdy a tlumiče. Prodávám ho jen proto, že jsem měl příležitost levně koupit Mondeo 2,0 TDDi rok výroby 2001, které ale tak dobře netopí, takže jsem v letošní tuhé zimě radši jezdil v 1,8 a 2,0 jsem nechal stát ve stodole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.