Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, co nastavit na navigaci, aby mě dovedla na letiště v Brně. Když jsem nastavila přesnou adresu, skončila jsem někde v poli. Děkuji
Odkud jedete, nejlíp po dálnici neplacený úsek, sjedete z dálnice na 201, dáte se do prava a jste tam. Nebo přes Slatinu. Jestli chcete navigaci, letiště Brno Tuřany.
Dobrý den. Tomu se říká "prokletí navigace". Aneb nedostaneme se ani o ulici dál jen proto že nám tato přestane fungovat a nebo nenajde cíl. Do mapy jste se dívala? Ta cesta je totiž stejně jednoduchá jako si třeba zavázat tkaničku. Stačí sjet na 201 jak již bylo zmíněno a potom vpravo. Nebo jedete-li z centra Brna nastavte třeba Řípskou a pak jeďte stále rovně bez ohledu na navigaci a jste tam. P.S. Nedávno jsem jel třeba Brno - Liberec a zpět schválně bez navigace a bez dálnice..zkuste to..je to výborné na trénink hlavy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.