Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letiště Brno, navigace

Od: sarusinek* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, co nastavit na navigaci, aby mě dovedla na letiště v Brně.
Když jsem nastavila přesnou adresu, skončila jsem někde v poli.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pet32
hodnocení

1x

Odkud jedete, nejlíp po dálnici neplacený úsek, sjedete z dálnice na 201, dáte se do prava a jste tam. Nebo přes Slatinu. Jestli chcete navigaci, letiště Brno Tuřany.

hodnocení

0x

To nejspíš záleží na konkrétní navigaci. V Google navigaci stačí zadat "letiště Brno".

Na dálnici je to Exit 201 Šlapanice, kde je dále napsáno Brno - Slatina a letiště.

hodnocení

0x

Tak si najdi letiště Brno na mapy.cz

Klepni pravým tlačítkem myši na silnici před letištěm a zobrazí se ti menu ve kterém je položka CO JE ZDE?

Po klepnutí na Co je zde? se vpravo objeví rámeček s doplňkovými informacemi a tam najdeš i GPS souřadnice daného místa.

No a když tyto souřadnice zadáš do GPS, tak tě přístroj na toto místo povede a dovede.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Tomu se říká "prokletí navigace". Aneb nedostaneme se ani o ulici dál jen proto že nám tato přestane fungovat a nebo nenajde cíl. Do mapy jste se dívala? Ta cesta je totiž stejně jednoduchá jako si třeba zavázat tkaničku. Stačí sjet na 201 jak již bylo zmíněno a potom vpravo. Nebo jedete-li z centra Brna nastavte třeba Řípskou a pak jeďte stále rovně bez ohledu na navigaci a jste tam. P.S. Nedávno jsem jel třeba Brno - Liberec a zpět schválně bez navigace a bez dálnice..zkuste to..je to výborné na trénink hlavy ;)
sarusinek*

Děkuji všem za odpovědi.

To víte, ženská.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]