Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám zachovat

Od: kralbohumil odpovědí: 19 změna:

Koupil jsem od podvodníka auto ,ale spíš nepojízdný aještě ten den jsem mu volal že chci peníze zpět a že mu auto ihned dovezu.On mi odpověděl že jsem zmrd a peníze nemá protože vím co jsem si koupil.Odjel jsem na udanou adresu a hledal jeho jméno ,ale bohužel nic jsem nenašel zřejmně šlo o falešné jméno a bydliště .Je to měsíc co ho naháním ale není to možný.CO MÁM DĚLAT? Král Bohumil.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co máte v sepsané smlouvě? Pokud jste mu podepsal, že to berete tak, jak to je a byl jste seznámen, tak máte smůlu. Nejste malé dítě, že?

Právník se toho taky chytne.

Co jste tedy vlastně podepsal?

bobesek*
hodnocení

Nepodepsal jsem mu nic ani žádnou smlouvu protože pospíchal na odpolední a já na všechno přišel až když bylo pozdě.

A jak ste ho chtěl přepsat?

Nepodepíšeš žádnou smlouvu a dáš mu peníze? To jako opravdu?

Jak máte domluvený přepis na úřadě? Asi nijak, viď?

Co jsi koupil za vránu? Na kolik to přišlo?

Bez smlouvy peníze? No jste vůl... pardon, ale jste.

bobesek*
hodnocení

Dostal jsem akorát jeho jméno a ůdajnou adresu.

hodnocení

0x

V ORV II není jméno a adresa majitele?

Jinak máš novou zkušenost a příště budeš kupovat auto trochu jinak.

bobesek*
hodnocení

On mi přivezl Peguot partner za 30 000 Kč z internetu.

To ale nic nemění na faktu, že by na to měla být smlouva, čas na důkladnou prohlídku.

bobesek*
hodnocení

To jsem si uvědomil pozdě bohužel ,ale nevím si rady je mi 72 let špatně chodím tak nemůžu běhat jako dřív a nechal jsem se napálit jako malej kluk.

zavis
hodnocení

0x

To může být i nějaký vrak doplněný kradenou SPZ. Toho chlápka už nikdy neuvidíte ani své peníze. I když by jste ho dohnal, tak mu nic nedokážete. Nic písemného v ruce nemáte. Co se obrátit na policii.

hodnocení

0x

Mimo rozum,který asi nemáte nebo neuvažujete rozumně, máte aspoň doklady od vozidla? asi ani to nemáte.Takže nevím ,mít smlouvu písemnou,tak dejme tomu TO za podvod,ale takhle seto může obrátit i proti Vám ,teda ppokud bude něco autem ,po evidenční str.(krádež, neioprávněné přechovávání cizí věci ...)

asd1
hodnocení

0x

Máš techničáky nebo aspoň malej? Kdo je tam jako vlastník? S tím musíš jednat kvůli přepisu..

Pokud to je nepojízdný tak investovat do oprav nemá smysl, dobrý tak na prodej těch pár dílů který jdou zpeněžit (světla, nárazníky apod. prodávej výměnným způsobem abys měl na ekolikvidaci pořád kompletní vrak...

Příště je třeba dodržet aspoň základní věci, tj. techničáki, občanka akupovat od vlastníka.. + auto proklepnout jestli to neni šrot zadarmo drahý..

hodnocení

0x
Tomu příběhu se ani nechce věřit...jít do práce na odpolední když je Vám 72 let?
Vydat 30 000 Kč chlápkovi jen tak na parkovišti a nemít v ruce nic.
TP Vám snad dal, nebo ani to nemáte?
Na odpolední šel prodejce

Ach tak...omlouvám se za nepřesnost.

No asi to bude troll a vše je vymyšlené!6ádná další odpo jako zda má ORV atd...

nebo mu to docvaklo... smutné (pokud to není troll)

jenda2*
hodnocení

0x
Tak takovy dataz tady dlouho nebyl. Asi to bude legrace, protoze takovou blbost nevymyslis. A jestlize to je pravda, tak ve vlastnim zajmu vratte obcanku. Nedelejte nic, opravte si auto a hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]