Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem od podvodníka auto ,ale spíš nepojízdný aještě ten den jsem mu volal že chci peníze zpět a že mu auto ihned dovezu.On mi odpověděl že jsem zmrd a peníze nemá protože vím co jsem si koupil.Odjel jsem na udanou adresu a hledal jeho jméno ,ale bohužel nic jsem nenašel zřejmně šlo o falešné jméno a bydliště .Je to měsíc co ho naháním ale není to možný.CO MÁM DĚLAT? Král Bohumil.
Co máte v sepsané smlouvě? Pokud jste mu podepsal, že to berete tak, jak to je a byl jste seznámen, tak máte smůlu. Nejste malé dítě, že?
Právník se toho taky chytne.
Co jste tedy vlastně podepsal?
Nepodepsal jsem mu nic ani žádnou smlouvu protože pospíchal na odpolední a já na všechno přišel až když bylo pozdě.
Mimo rozum,který asi nemáte nebo neuvažujete rozumně, máte aspoň doklady od vozidla? asi ani to nemáte.Takže nevím ,mít smlouvu písemnou,tak dejme tomu TO za podvod,ale takhle seto může obrátit i proti Vám ,teda ppokud bude něco autem ,po evidenční str.(krádež, neioprávněné přechovávání cizí věci ...)
Máš techničáky nebo aspoň malej? Kdo je tam jako vlastník? S tím musíš jednat kvůli přepisu..
Pokud to je nepojízdný tak investovat do oprav nemá smysl, dobrý tak na prodej těch pár dílů který jdou zpeněžit (světla, nárazníky apod. prodávej výměnným způsobem abys měl na ekolikvidaci pořád kompletní vrak...
Příště je třeba dodržet aspoň základní věci, tj. techničáki, občanka akupovat od vlastníka.. + auto proklepnout jestli to neni šrot zadarmo drahý..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.