Nejste přihlášen/a.
Musí se jezdit každý rok na pravidelnou servisní prohlídku do značkového servisu nebo ne? Loni mě stála přes 5000 Kč.
futra, nemusíte, ale pokud máte třeba prodlouženou zákuku, máte v podmínkách, že musíte. Příklad, kolega měl nové auto s prodlouženou zárukou na pě let. Při technické po 4 letech mu našel technik, že má zrezivělé části podvozku. Tak to reklamuje...
Pokud nebudete jezdit do značkového servisu, prodloužená záruka nebude.
@milancukrar: Není to pravda, taková podmínka (jezdit do značkového servisu) je nezákonná i u prodloužené a dobrovolné záruky.
gene, nečetl jsem podmínky záruky, páč nemám takovou smlouvu, ale bylo mi to tak sděleno od prodejce. Bude to tak jak píše Vilík, s se zdůvodněním.
Prodejce lhal.
Mmch. v případě napadnutí že onen servis nedodržel je důkazní břemeno na prodejci. V podstatě to jen zkouší (garančky jsou slušnej vejvar), ale absolutně to nemají podložený předpisem, ten jde naopak proti nim. Stačí správně sepsaná předžalobní výzva a hned to se zamítnutím reklamace vypadá jinak...
KS je s prodejcem tak jemu. Zákony jsou celkem jasné, že prodejce tvrdí něco jiného je jiná věc.. Pokud to řešíš správně tak to prodejce projede a zatáhne i soudní výlohy. Problém je, že drtivá většina lidí se bránit neumí a nemá na to prostředky, takže prodejce s vyfakováním často uspěje...
PS: jde o blokovou vyjímku - nařízení komise (eu) č. 461/2010 z 27.5.2010
Omezení garančních prohlídek pouze na značkový servis = porušení hospodářské soutěže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.