Dobrý den potřeboval bych poradit se Škodou fabii 1,4 MPi o co se jedná vyměnil jsem baterii a po vložení klíčku do zapalování mi naběhnou všechny kontrolky, chci otočit do startovací polohy a kontrolky všechny zhasnou ani necvaká startér auto prostě nenatočím může mi někdo prosím poradit čím by to mohlo být předem děkuji za odpověď Samozřejmě, že svorkovnice na pólech autobaterie jsou dotažené a ošetřené před oxidací.
Je třeba zkontrolovat popřípade opravit vyměnit plusovej přívod baterie - startér a minusovej přívod baterie-motor a karoserie Dále je třeba prověřit zda je o.k. startér Vem pořádný start kable a dej minus s baterie a druhej konec kostra motoru a skus start Poté plus baterie a přívod startéru a uvidíš
Otoč klíčkem a zapni ventilátor topení na 4ku, zapni světla, varovná světla, vyzkoušej do toho stěrače... vše funguje a běhá jak má, nebo umírá a postupně se vypíná (vše zapni současně, aby to mělo smysl, né zvlášť)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.