Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě vozu ze zahraničí

Od: ivusa* odpovědí: 2 změna:
Ahojky, jsem jen hloupá ženská a tak se musím zeptat tech chytřejších. Chci koupit fiat cinquecento,ale jednak nevím do jaké míry je spolehlivé a jednak nevím na co si dát pozor, když ho koupím z bazaru, který ho přivezl ze zahraničí. Jde takové auto přihlásit u nás, mám se bát toho, že je kradené? A nebudu muset platit ještě další poplatky např. clo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x
Tchíně ho má 3roky a zatím žádná zavada najezdí s ním asi tak 1000 km měsíčně.Jel jsem s nim několikrát auto celkem v pohodě akorát má strašně blízko sebe pedáli takže se mi stávalo že jsem si šlapal dva pedáli najednou mám 10ku nohu ale pro dámi super auto na nákupy.Určitě bych kupoval u nějakého prověřeného bazaru nebo si sebopu vzýt mechanika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]