Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Golf II

Od: bobo* odpovědí: 9 změna:
Mám VW Golf II a v poslední době mě začalo hučet pravé přední kolo. Po výměně ložiska hučení neustalo, naopak zesiluje se. Můžete poradit v čem je problém?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
blba rada, taky rada: zkus to kolo prohodit s jinym... kdyz problem pretrva, tak zajed do servisu..., kdyz bude hucet kolo jinde, tak je to jen kolem...*smich*

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Záleží jak hučí. Třeba upadlo závaží a je nevyvážené. Nebo je problém kousek dál za ložiskem a to by chtělo odborníka.
borek*
Už jsem zkoušel kola prohazovat, stále hučí jen to pravé. A je to čím dál lepší. Zjistil jsem, že nejvíc hučí při mírném pootočení volantu doleva, což logicky zatíží pravou stranu a mělo by to být ložisko. To je ale vyměněné. Pak jsem ale zjistil, že i když jedu po rovině a nechám volan volně bez držení tak se hučení ozve při každém zhoupnutí na nerovnosti silnice.
zwiki*
Tak si zajeď do servisu ať se ti na to podívají.Když na to sám nestačíš,aby se nestala nehoda.*plac*

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Možná se nevracejí brzdové destičky? A zůstávají"viset"na kotouči?

Hezký den

borek*
Tak to mě nenapadlo, vyzkouším. Díky.
dobry napad, davam mu tak 75%, ze je to ono :)
borek*
Tak pánové, záhady hučícího pravého kola vyřešena. žádné destičky, žádné pneumatiky ani ložisko v pravém kole. Nevěřili by tomu nikdo ani já. Bylo to ložisko v levém kole, které bylo pomalu na rozsypání. A našel mi to kluk co dělá auta doma na živnosťák.Všichni mechanici ze značkových servisů mi tvrdili, že to musí být to pravé. Jen on si vzpoměl, že něco podobného dělal u Fabie a trefil se. A jinak díky za rady.
koubis
Stejnej problém jsem měl taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]