Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na Felicii mi začal cvakat homokineťák. Za jízdy rovně neklepe, začne klepat až při otočení volantu o 180 stupňů. klepe to vždy, když jedu zatáčku a nejvíce když se rozjíždím s koly v rejdu. Klepnání při rychlosti v zatáčce bez plynu je slyšet taky, ale jen mírné. Na intenzitu má vliv i jízda s vyšlápnutou spojkou - skoro neklepe. Zkrátka rozjezdy s plným rejdem jslolu asi nejhorší. Myslím že to asi nemůže být nic jiného. Ale k dotazu - který to je?
Zajímá mě jestli jde nějak poznat, který z těch čtyř to dělá. Občas klepání cítím pod nohama. Je na to nějakýá grif nebo šikovná poučka? Profíci na to přijdou jak?
Díky za radu..
To by bylo bezva, jeden venkovní byl nedávno měněn, s tím jsem teda jezdil až do "finále" takže určování nebylo potřeba :D
No a vnitřní kineťák před smrtí se projevuje jak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.