Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dnes ráno jsem chtěl zapnout vnitřní ventilaci a nefungovala. Zjistil jsem, že funguje na to nejvyšším čtvrtém stupni. Předpokládám, že bude asi v háji předřadný odpor a tedy koupit celou krabičku. Nebo případně jakou tepelnou pojistku koupit? Opravit to vyjde podstatně levněji
Jak to u Fusiona vyměním? Je to stejné jako u Focuse, tj. u spolujezdce sundat tu přihrádku a tam někde to najdu?
Mám Ford Fusion 1.4 TdCI (2004)
Kup tepelku na 180 - 200 C.
tme.eu nebo gme.cz
Větší nedávej. Zničíš konektor.
Konektor ti shoří i při mírném zaoxidování, takže očisti.
Vyměň filtr kabiny. Je potřeba na 1 stupeň, kdy odpor nejvíc topí, aby se dostatečně chladil proudem vzduchu.
Ještě připomenu, že novou pojistku musíš nabodovat, jinak ti při letování shoří. A pokud ne, tak se při přetížení odletuje. Takže bodovat nebo na nějaké svorky přišroubovat.
Lepší je ale nový předřadný člen.
Jo, krimpnout je dobrý nápad!
Teplota pojistky je +/- 200C dle výrobce těch odporů a podle toho, ajk jsou umístěny a v jakém tunelu s jakým větrákem, aby se to dostatečně chladilo.
Dej tedy tu, která tam má být. Přinejhorším klekne. Větší hodnoty nedávej a zkontroluj, zda se větrák volně točí a neklade odpor. pak by žral větší proudy a víc by ty odpory namáhal. Může být začínající chyba na rotoru větráku, že drhne v pouzdrech. Já ho preventivně vždy zakápnu kapičkou oleje mezi hřídel a pouzdro ložiska. On tam dovzlíná, pokud se ihned neroztočí a ta kapička neodletí pryč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.