Dobry den, poridil jsem si Octavii III v automatu, rok 2015 s pocitacem. Udajne ma mit i smartlink, ovsem vsechno mi jde. Jde mi nastaveni auta, dojezd, apotreba, info o autu, veskera pripojeni k autu. Jen navigace ne. Auto navigaci nema, ale mohu si navigaci zrcadlit z mobilu, ten ovsem jde pripojit jen pres bluetooth a z repraku vychazi jen zvuk navigace, ale ne obraz. Pres USB mobil se nepripoji. Nevim jak nastavit abych si zrcadlil navigaci a nebo treba pouzil zrcadleni sveho mobilu, jako je Apple Carplay apod.
Tím počítačem je myšlen palubní počítač? Ty mají mají auta už od roku 19xx. K navigaci v autě je potřeba anténa GPS a rádio, kde je aplikace na navigaci+nahrané mapy.
Já jsem zajel do servisu, tam jim sdělil, že by to nějak mělo jít, aby mne to naučili, přišel technik, cosi pomačkal a sdělil mi, že bych musel cosi dokoupit, aby mi zprovoznili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.